Logar dal košarico Toninu in NSi. Platforma z njimi ne gre na Evropske volitve

Anže Logar, slika Rok Rakun

Slaba novica za Novo Slovenijo in dobra za Ljudmilo Novak. Platforma Anžeta Logarja ne bo šla na Evropske volitve skupaj z Novo Slovenijo (NSi).

Ljudmila Novak, ki se boji konkurence Anžeta Logarja si je oddahnila. Očitno bo tako vendarle odšla na Evropske volitve in kot krščanska demokratka še naprej sramotila krščanske vrednote? Tako, kot je podprla resolucijo, ki napada Poljsko in podpira promocijo LGBT med šolarji!

No, kar je slaba novica za novo Slovenijo, pa je dobra za stranko SDS, kateri Logar tudi pripada. Da bi Platforma sodelovanja sprejela njihovo povabilo, krščanski demokrati v resnici niso verjeli, kar je bilo po besedah naših virov mogoče razbrati tudi iz pogovora na ponedeljkovi klavzuri Nove Slovenije. Piše N1.

Logar v javnosti in kot kažejo ankete, med posamezniki, še vedno uživa visoko podporo, ki se kaže od predsedniških volitev dalje. Toninu se torej tresejo hlače, saj razen Ljudmile Novak, nima nobenega prepoznavnega človeka za nastop na predsedniških volitvah, in roko na srce, tako Janez Pogorelec, kot omenjena Novakova, Novi Sloveniji ne delata prav dobrke reklame.

Povezane objave

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več