Nenadoma je umrl radijski voditelj Sašo Hribar!

Sašo Hribar, zajem slike

V 64. letu starosti je nenadoma umrl legendarni radijski voditelj in satirik Sašo Hribar. Bil je tudi član programskega sveta RTV. 

Sašo Hribar je bil legendarni radijski voditelj, ki si ga bo javnost najbolj zapomnila po oddaji Radio Ga Ga na prvem programu Radia Slovenija. Dolga leta je vodil tudi satirično oddajo Hri-Bar na nacionalni televiziji. Bil je tudi član (programskega) sveta RTV Slovenija.

Zadnja leta smo se ga bolj zapomnili po njegovih aktivističnih izjavah, da v Sloveniji nismo imeli osamosvojitvene vojne , pri tem, ko se je zapletel celo z Lojzetom Peterletom, ko so v javnost prišla pričevanja, da naj bi bil Hribar celo dezerter v vojni za Slovenijo. Zadnje čase je bil Hribar, kot programski svetnik večkrat tudi kritik nekdanjega vodstva RTV in odkriti aktivist leve politične scene.

Na novico so se že odzvali nekateri njegovi kolegi iz vrst RTVS, pa tudi ostali, ki so s Hribarjem v preteklosti sodelovali ali prijateljevali. Na radiu Val 202 so Hribarja imenovali za radijskega velika, pionirja in genija. “Sašo, počivaj v miru. Pogrešali te bomo,” so dodali.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

Komentarnje onemogočeno.

Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več