Logar po Ninamediji najbolj priljubljen politik. Gibanje svoboda vse slabše

Anže Logar, slika Rok Rakun

Deleži Gibanja Svobode Roberta Goloba padajo, SDS Janeza Janše se ji bliža, kaže raziskava Ninamedie, rezultate je objavil časopis Dnevnik.

Zanimivost objave Dnevnikove raziskave javnega mnenja je, da je med politiki po Dnevniku trenutno najbolje ocenjen Anže Logar (SDS). Kar je zanimivo, saj je Anže Logar izgubil bitko proto Nataši Pirc Musar, ki je postala predsednica Slovenije. Je pa zanimivo to, da se je na drugo esto uspelo uvrstiti Ljudmili Novak, ki zadjne čase ni bila preveč aktivna. Očitno mora biti tiho, da jo ljudje sploh opazijo. Anketiranci so imenovali do tri politike, ki jih najbolj cenijo. Prvih 22 so uvrstili na lestvico, nato pa so jih anketiranci ocenjevali z ocenami od 1 do 5. Ker so v naboru aktivnimi politiki, ki profesionalno opravljajo to dejavnost, na lestvici tako ni več Boruta Pahorja. je pa drugo uvrščena predsednica Slovenije.

Januarska raziskava javnega mnenja Vox populi tui razkriva, da vlada Roberta Goloba ni najbolje začela v letu 2023. Zaupanje v delo vlade ni le zdrsnilo pod polovico, tudi tistih, ki so nezadovoljni z njenim delom, je prvič več kot podpornikov vlade. Med političnimi strankami Gibanje Svoboda ohranja vodstvo, a z nižjo podporo.​ Tako pa so se odrezale stranke, kot sta oceni objavila tako Dnevnik, kot Delo. (slika: spletni časopis).

 

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več