Luka Svetina o podli levičarski zlorabi njegovega imena pri referendumu o RTV!

Levičarski ekstremizem pod taktirko oblastnika Goloba dobiva v družbi vse večje razsežnosti. Absolutna vladavina “pernatih” in poniževanje desnih, to je sporočilo vse bolj ekstremne levice.

Drugače misleči, so porinjeni v kot. Žalitve in grožnje pa del vsakdana ekstremne levice, pod taktirko Gibanja svoboda. S popolno nadvlado javne RTV, pa so dobili še največji državni novinarski servis, kjer se bodo skrivale barabije, ki jih bodo v času vladanje delali “pernati”?

Novinarjem, na RTV, katerih je “jebeno malo”, ki ne pihajo v isti rog, kot neobvladljiva socialistična levica, se očitno ne piše dobro. Eden takih, ki na RTV samo opravljajo svoje delo in ga levosučni novinarji etiketirajo, kot “janšista” je tudi novopečeni voditelj Odmevov, Luka Svetina

Verjel pa sem, da bodo ljudje prepoznali, da stojim za tistim, kar jaz delam. In kar nekaj nas je bilo takih. Bivši novinarji in novinarke Nove24TV danes delajo na POP TV, A Kanalu in RTV in so tam vidni obrazi. Nisem edini, ki je odšel drugam. Proizvedla je kar nekaj dobrih novinarskih kadrov in nihče me ne more prepričati v nasprotno. Poti se razidejo. Tudi moja se je, po dveletni želji po odhodu, pridružil sem se ekipi izjemnih novinarskih profesionalcev na Domovini, ” je med drugim zapisal Svetina.

Luka Svetina “Jaz sem nepričakovani izziv na RTV sprejel v verjetno najbolj razburljivem obdobju te televizije v zadnjih 30 letih. Čeprav imam precej izkušenj z novinarskim delom in nastopanjem pred TV v različnih medijih, mi je bila ob prihodu na RTV prilepljena etiketa “Janševega voditelja”.

Svetina je tudi ošvrknil izide volitev in zmagoslavje Golobovih izbrancev: “TV niso samo novinarke in novinarji. So tudi ljudje, pa niso vsi iz Ljubljane. So tudi iz Maribora, kjer so imeli včeraj najmanjšo volilno udeležbo, kot da jih RTV sploh ne zanima več. Ljudje so tudi na Gorenjskem, v Savinjski dolini, pa v Prekmurju. Iskreno si želim samo to, da bi v prihodnosti več ljudi kot danes vzelo to televizijo za svojo.” Je zaključil Svetina.

Povezane objave

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

Narobe svet! Ko slovenski minister izda priročnik za lizanje riti za naš denar?