Mariborski Otok zapira svoja vrata

Simbolna slika

Čeprav je danes zadnji letošnji kopalni dan na Mariborskem otoku, to ne pomeni, da bo Otok resnično zaprl svoja vrata, saj namreč že snujejo aktivnosti za do sedaj »mrtve« dele sezone – jesenski, zimski in spomladanski del.

Medtem Mestna občina Maribor in Šport Maribor tudi že proučujeta različne tehnične rešitve, ki bi v prihodnji sezoni omogočile dogrevanje bazenske vode na Mariborskem otoku. To bi pripomoglo k hitrejšemu doseganju optimalnih temperatur vode za kopalce in podaljšalo kopalno sezono, saj bi v tem primeru kopališče lahko odprli prej in nato tudi kasneje zaprli.

Po letošnjem zaprtju kopališča na »Otoku«, že v ponedeljek, 11. 9., odpira vrata kopališča Pristan. Tam bodo lahko kopalci uživali vse do naslednje sezone na »Otoku«.

Povezane objave

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

V Mariboru, bančni rop. Storilec pobegnil!

Uvedli preiskavo proti podžupanu Mestne občine Samu Petru Medvedu

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več