Zasilno pristajanje letala po vžigu levega motorja

Posnetek zaslona

Po poročanju lokalnih oblasti je letalo kitajske družbe Air China, ki je bilo na poti iz Chengduja, moralo izvesti zasilno pristajanje na letališču v Singapurju, potem ko je levi motor zajel ogenj. V incidentu je utrpelo lažje poškodbe devet oseb.

Dim se je razširil v sprednji tovorni prostor in toaletne prostore, kot so sporočili letališke oblasti. Po zasilnem pristanku so vse potnike in posadko leta varno evakuirali in pogasili ogenj.

Po navedbah singapurske službe za civilno letalstvo je bilo na letalu 146 potnikov in devet članov posadke. “Devet potnikov je utrpelo lažje poškodbe, povezane z vdihavanjem dima in odrgninami med evakuacijo. Priskrbeli smo jim ustrezno zdravstveno oskrbo,” so še sporočili v uradnem sporočilu za javnost.

Na posnetku, ki je bil deljen na družbenem omrežju X, so vidni potniki, ki zapuščajo letalo skozi reševalne tobogane.

Začasno so zaprli letališko stezo, kar lahko povzroči težave v zračnem prometu, so sporočili z letališča Changi.

Povezane objave

Umrla je mama, nekdanje prve dame ZDA, Melanie Trump, Amalija Knavs!

Papež: Odprimo svoja srca Njemu, Zveličarju, ki je Knez miru! (VIDEO)

IZREDNA NOVICA! Streljanje na fakulteti v centru Prage! Več mrtvih in ranjenih!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več