Mariborski poslanec Gregor Židan iz SMC, prestopil v SD in dobil plačilo?

SMC je zapustil še en poslanec. Tokrat gre za bivšega nogometaša gregorja Židana. Zaradi dobrega dela vlade in je očitno potrebno Janšo zrušit preko drugačnih sredstev. tudi zato da se kupuje poslance vladnih strank?

Gregor Židan prestopil v SD in pokasiral denar?

Kot piše Požareport je bivši ljubljanski nogometaš Gregor Židan, ki je bil za poslanca SMC izvoljen v Mariboru in med dosedanjim poslanskim mandatom praktično ni rekel še niti besede ter zanj tudi nihče ni vedel, da je sploh poslanec, pa je včeraj prestopil v stranko SD, in to tako, da ni dal niti ene same samcate izjave za javnost, da bi vsaj njegovi volivci izvedeli, zakaj je možakar pravzaprav prestopil.

Namesto njega je, tako, kot smo pričakovali govoril Matjaž Han, vodja poslanske skupine SD, pri čemer naj bi Gregor Židan za svoj poslanski transfer celo pokasiral denar, ki naj bi mu ga – na podlagi nekaterih javno dostopnih informacij (vir) – nakazal smetarsko-medijski tajkun Martin Odlazek, čigar dokazana politična zaveznika sta prej omenjena Matjaž Han in Damir Črnčec. Nadomestni poslanec Gregor Židan naj bi bil znan tudi po svojih zasebnih finančnih težavah, piše Požareport.

je pa Židan nadomestni poslanec, ki je nadomestil zdravka Počivalška. če se le ta vrne v poslanske klopi, ali pa bo interpelacija zoper njega uspešna, Gregor Židan avtomatsko lahko zapusti parlament. Očitno lahko tudi za vedno.

MG


Povezane objave

Množični pretep Mariborčanov in Ljubljančanov v mestu. Dva policista poškodovana.

Po Mariboru požigali avtomobile. Škode za 600.000 evrov

Video intervju: Franc Kangler! Če bom izvoljen za evropskega poslanca, bo Mariboru tudi evropska pisarna.