Mariborski upokojenci, po protestu, niso hoteli na neokusni prižig lučk v Ljubljani.

Spolitizirano, nedostojno in neumno početje si je privoščil tisti, ki se vsem nam smeji v brk, Zoran Jankovič. Ljubljanski prižig lučk, pa je postala farsa.

Očitno je Zoran Janković še edini, ki še vedno veselo “pleše”. On ima sicer zato dober razlog, kajti na vladi so končno zares njegovi. On pa misli, da lahko dela, kakor se mu zazdi. Celo en navaden prižig lučk, ki je v vsakem večjem mestu atrakcija v decembru, je Janković spolitiziral do te mere, da je to postala politična atrakcija.

Dogodek, ki mu v Ljubljani pravijo Prižig lučk, vedno pritegne veliko ljudi, predvsem otrok. Je pa dogodek namesto župana Jankovića vodil podžupan Aleš Čerin,  Neokusno je tako Čerin povabil vse Tine, da skupaj prižgejo lučke, vendar se je čudežno tam pojavila le ena Tina – Tina Gaber. In tudi smreko na Prešernovem trgu so poimenovali kar Tina. No ob zadnjih dogodkih, so smreko tako številni poimenovali kar vegeta.

So bili pa na protestu upokojencev Slovenije, ki je potekal na Trgu republike dve uri prej tudi mariborski upokojenci, ki so si po protestu želeli ogledati tudi prižig lučk, a so se zaradi vmešavanja politike v prižig lučk, odločili, da se tega dogodka ne bodo udeležili in se odpravili domov. So pa zato raje zapeli vsi skupaj kar na avtobusu.

 

Povezane objave

Pozor! V sredo ponoči napovedane močne padavine predvsem v Podravju?

Tako so se v Vitanju na veselici tepli praktično vsi po vrsti #video

Tako v tajnosti ponoči vozijo migrante v azilni dom v Logatec

6 komentarjev

Exlevak 2. 12. 2023 - 3:33
JANKOVIĆEVO smreko ,bi lahko poimenovali tudi "teta vegeta",saj po četrtkovi Tarči vsi vemo,komu na čast...
Metod Kvargl 3. 12. 2023 - 4:36
Ne vem, če ravno "na čast"...
Loko Poko 2. 12. 2023 - 4:03
Ubogi ste ko greste protestirat in verjamete ruparju. Vi boste rusili vlado, ko bo prisla druga bo pa spet isto, ko ne boste dobili, kar zahtevate. Slovenija se ze vrsto let vrti v enem zacaranem krogu. In tako bo tudi naprej.
Andrej Križman 2. 12. 2023 - 10:05
Tako je
Vipavec 3. 12. 2023 - 2:23
Lolek bi ti bolj pristajalo tudi ti boš star če boš imel srečo potem tudi ti ne boš dobil kar se sedaj zahteva. Če si pa že v zrelih letih in si zadovoljen se ve kaj si počel .
Metod Kvargl 3. 12. 2023 - 4:42
Najneokusnejše ta teden je ustoličenje gnoja Urbanije na vrh Planet TV. Komentirati se pod tistim člankom seveda ne da...
Dodaj komentar