Möderndorfer spet poskrbel za škandal! Poglejte to oholost poslanca na videu!

Danes smo lahko v živo spremljali sejo odbora za finance v Državnem zboru, na kateri je večina poslancev nosila zaščitne maske, le Jani Möderndorfer je želel posnemati uporniške zarotnike in si maske ni nadel.

Jani Möderndorfer spet poskrbel za škandal

Tudi on postaja tisti, ki maske noče nositi. In kakšno sporočilo daje slovenski javnosti? očitno je nadomestni poslanec Möderndorfer res nekaj posebnega. Prav zato je poslanec SDS Jure Ferjan zahteval postopkovni predlog in mu sam masko tudi prinesel. Möderndorfer je na seji odbora sicer nadomeščal poslanko LMŠ Andrejo Zabret, saj je ta prišla v stik z okuženo osebo. Ob tem je predsedujoči na seji, Robert Polnar, iz poslanske skupine DeSUS dejal, da je prejel nekaj signalov, naj poslanca iz LMŠ opozori, da si nadene zaščitno masko. Predsedujoči ga je tudi osebno zaprosil, da to stori, vendar pa ni mogel ničesar narediti proti trmi že omenjenega poslanca.




Očitno pa se proti zaščiti oholo obnašajo tudi v stranki LMŠ, saj poslanskega kolega Janija Möderndorferja ni opozoril na nošenje mask njegov “nadrejeni” vodja poslanske skupine Brane Golubovič. Zanimivo pa je to, da so ravno pri LMŠ poslanci zaradi stikov z okuženo osebo v karanteni.

Poslanec SDS Jure Ferjan je poslancu LMŠ Janiju Möderndorferju podaril svojo rezervno zaščitno masko. (Foto: posnetek zaslona, rtvslo)

Poslanci naj bi bili za vzgled drugim in ravno ti, bi se morali držati predpisov in zahtev. A očitno je to za Möderndorferja težava. Rad je v središču pozornosti in očitno rad vidi, da se o njem govori.

Jure Ferjan: “Jaz sem prepričan, da smo vsi v tej dvorani, v tem parlamentu dovolj odgovorni, da zmoremo nositi masko, če že ne zaradi sebe pa zaradi drugih. Kot vemo, če je kdo izmed nas slučajno okužen, s tem zaščiti predvsem druge.” 

No naslednje, kar morebiti pričakujemo od Janija Möderndorferja je, da se bo priključil Nikiti Severju, in brez mask delal zdraho v trgovskih centrih.

MG


Povezane objave

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

1 komentar

Jože Bulc 12. 09. 2020 - 18:32
mediji stranke SDS, janšisti imate selektiven in pokvarjen spomin. --Spomnite se 4 mesece nazaj. Na ogledu meje so bili minister Tonin, Pahor, vojaški predstavniki..... BREZ MASK _ Blejski forum .... Janša brez maske.... - Stična, proslava, Janša in Pahor, udeleženci ------ brez mask itd OHOLOST JE DOMA TUDI PRI JANŠI IN VLADI IN PAHORJU TOREJ, KAJ SANJATE, SNEMITE SI KONJSKE PLAŠNICE, ALI PA ANTENE SNEMITE Z GLAVE, TISTE PO KATERIM VAM JANŠA POŠILJA SIGNALE
Dodaj komentar