“Babji ravs” v Tarči, med Eriko Žnidaršič in Natašo Markovič?

V četrtek smo doživeli odpoved zloglasne in “anti Janša” nastrojene oddaje Tarča, ki jo vodi Erika Žnidaršič. A nastala naj bie tudi prava ženska vojna med Eriko Žnidaršič in Natašo Markovič.

“Babji ravs” v uredništvu Tarče?

Koliko še lahko verjamemo informacijam Tarče, ki naj bi jo odpovedali zaradi bolezni, kljub 2200 zaposlenimi ljudmi na RTV? A prej kot to, naj bi prišlo do spora znotraj uredništva Tarče, še bolj konkretno, naj bi počilo med novinarko Natašo Markovič in voditeljico Eriko Žnidaršič. In to po zadnji Tarči, ko se je TV Slovenija z nepripravljeno oddajo na podlagi “anti” Janša retorike, novinarsko povsem blamirala, tako rekoč osramotila, toda v živo, pred javnostjo, je to (spet) morala požreti Žnidaršičeva. Na družabnih omrežjih so jo nekateri razglasili celo za “tarčo posmeha”. Nataša Markovič pa ima sicer tudi sama voditeljske ambicije, piše Požareport

Posel Mateja Gorjanca

Za nameček se širijo govorice, da naj bi med prvim valom pandemije koronavirusa želel z maskami na hitro zaslužiti tudi zasebni partner novinarke Tarče Nataše Markovič, širši javnosti manj znani Matej Gorjanc, in to menda ravno takrat, ko je taista novinarka Markovičeva na Tarči razkrivala domnevno sporne posle z maskami?! Ljubljanski viri pravijo, da naj bi Matej Gorjanc že najel šivilje za šivanje mask- zagotovo pa bo to novico potrebno še raziskati.

MG


Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?