Na POP TV potrdili, da je v helikopterski nesreči umrl njihov sodelavec z družino.

zajem slike RTV

V nesreči turističnega helikopterja v deželi Apulija na jugu Italije je umrlo vseh sedem ljudi na krovu, med njimi tudi štirje Slovenci,  člani iste družine.

Helikopter je strmoglavil v zaledju polotoka Gargano v bližini kraja Castelpagano di Apricena. Italijanska tiskovna agencija Ansa je poročala, da je bilo na krovu helikopterja, ki je zjutraj okoli pol desetih vzletel s Tremitskih otokov v Jadranskem morju proti mestu Foggia, pet potnikov in dva člana posadke.

Helikopter, ki predstavlja redno zvezo med otoki in celino, je z radarjev izginil okoli pol enajste ure, ko je letel med krajema Apricena in San Severo. V tem času je bilo vreme na območju slabo, tudi vidljivost je bila slaba. Po izgubi stika s helikopterjem so sprožili iskalno akcijo in njegove razbitine našli nekaj pred 14. uro. V nesreči so umrli vsi ljudje na krovu. Piše MMC.

Življenje so poleg Italijanskega zdravnika in dveh pilotov, izgubili oče, mati in dva mladoletna otroka Neuradno naj bi se družina v jutranjih urah vračala z izleta na otočju Tremiti v Jadranskem morju, sprva pogrešani helikopter so policisti, vojaki in reševalci našli okoli druge ure popoldne. Preživelih ni bilo. Poleg štiričlanske slovenske družine so v nesreči umrli še italijanski zdravnik, ki se je na celino vračal z dela, in oba pilota. 

Iz POP TV so sporočili, da je v helikopterski nesreči umrl prav njihov sodelavec, direktor tehnike na Pro plus, Boštjan Rigler in njegova družina

 

Povezane objave

To je pesem, ki nas bo zastopala na Evroviziji! Vaše mnenje?

Izredna novica! Smrtna delovna nesreča pri gradnji razglednega stolpa v Rogaški!

Huda nesreča na pomurski avtocesti. To je ostalo od avtobusa. Najmanj trije mrtvi.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več