Na POP TV potrdili, da je v helikopterski nesreči umrl njihov sodelavec z družino.

zajem slike RTV

V nesreči turističnega helikopterja v deželi Apulija na jugu Italije je umrlo vseh sedem ljudi na krovu, med njimi tudi štirje Slovenci,  člani iste družine.

Helikopter je strmoglavil v zaledju polotoka Gargano v bližini kraja Castelpagano di Apricena. Italijanska tiskovna agencija Ansa je poročala, da je bilo na krovu helikopterja, ki je zjutraj okoli pol desetih vzletel s Tremitskih otokov v Jadranskem morju proti mestu Foggia, pet potnikov in dva člana posadke.

Helikopter, ki predstavlja redno zvezo med otoki in celino, je z radarjev izginil okoli pol enajste ure, ko je letel med krajema Apricena in San Severo. V tem času je bilo vreme na območju slabo, tudi vidljivost je bila slaba. Po izgubi stika s helikopterjem so sprožili iskalno akcijo in njegove razbitine našli nekaj pred 14. uro. V nesreči so umrli vsi ljudje na krovu. Piše MMC.

Življenje so poleg Italijanskega zdravnika in dveh pilotov, izgubili oče, mati in dva mladoletna otroka Neuradno naj bi se družina v jutranjih urah vračala z izleta na otočju Tremiti v Jadranskem morju, sprva pogrešani helikopter so policisti, vojaki in reševalci našli okoli druge ure popoldne. Preživelih ni bilo. Poleg štiričlanske slovenske družine so v nesreči umrli še italijanski zdravnik, ki se je na celino vračal z dela, in oba pilota. 

Iz POP TV so sporočili, da je v helikopterski nesreči umrl prav njihov sodelavec, direktor tehnike na Pro plus, Boštjan Rigler in njegova družina

 

Povezane objave

Levi ekstremist, ki preganja “desne” novinarje, nadlegoval Jožeta Možino?

Je policija zamolčala poizkus napada migrantov na ženske sredi Ljubljane? Pričevanje! Video!

Danes bodo pokopali umorjeno Sabino. Domačini za odgovorne zahtevajo dosmrtni zapor!