Na TV Slovenija iz naftalina potegnili Bobovnika. Ta pa že takoj “ustrelil kozla”?

Slavko Bobovnik, zajem slike RTV

Na TV Slovenija so očitno spet iz naftalina na plano potegnili Slavka Bobovnika. Že davno tega ostarelega nekdanjega voditelja odmevov. No, verjetno gre za nekakšno nagrado lojalnosti in njegovo predanost “anti-janšizmu”?

Pa so tam. TV Slovenija je na plano potegnila ostarelega novinarja, ki se ga nekateri spominjajo še iz vodenja Odmevov, Slavka Bobovnika.  Kasneje je novinarja pot zanesla še na Planet TV, kjer je (ne)uspešno vodil kviz Milijonar. Že nekaj časa pa je nekdanji voditelj upokojenec, saj bo Bobovnik drugo leto praznoval že 70. rojstni dan.

Sicer pa je Bobovnik v tem času bolj znan po svojih neomajnih levičarskih norijah, še posebej na omrežju X, kjer mu je glavna tarča stranka SDS, Janez Janša, še posebej pa se rad obregne ob novinarja Bojana Požarja, po sistemu, tudi v penziji je potrebno nekaj početi.

Očitno, pa je glavna levičarska srenja na TV Slovenija sprevidela, da je potrebno Bobovnika za njegovo požrtvovalnost nagraditi in zato hop, spet pred TV ekrane? A kaj ko je že na začetku svojega javljanja v oddajo Arena “ustrelil kozla”. Dejal je namreč: “Pretok Drave se je povečal za 3 tisoč evrov?!” To je tako, ko ti gre denar po glavi, “trotl boben” pa očitno ni bil na voljo. Očitno je bil na voljo samo “trotl”?

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

5 komentarjev

Dromla 7. 11. 2023 - 5:19
Levi novinarji niso samostojni, ampak so tlačani levih manipulatorjev. RTVS tako ne pomaga noben novinar iz naftalina in ne kakšna „frišna“ rožica!! :)
Metod Kvargl 7. 11. 2023 - 5:54
Kreteni, Slavko je za vas INŠTITUCIJA!
piko8 7. 11. 2023 - 9:58
Slavko Borovnik, kot v risanki Lolek in Bobek!! Poden od novinarja, biv pa je dober pivec ALKOHOLA, NA RAVNI gobčeve 😂😂🤣🤣😭😭!!
Gren 7. 11. 2023 - 12:18
BUKA BOBOVNIKOVA
Gregor 7. 11. 2023 - 12:23
Slavko ima, presvetli ljudje, več soli v glavi, kot vsi vi, ki vanj drezate. Revčķom vam preostane le komentiranje v stilu, ki veliko pove o vas, a žal prav nič o ogovorjenemu...

Komentarnje onemogočeno.

Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več