Nadaljuje se sovražni prevzem RTV. Sedaj tudi brez Plaskanove in Svetine?

Valentina Pleskan in Luka Svetina

Javna televizija postaja vse bolj ugrabljena. Tako, kot so delali v nacistični Nemčiji in v jugoslovanskem komunizmu, tako delajo sedaj. Imeti javno RTV povsem zase, pod krinko nevladnikov.

Fašistični prevzem RTV-ja se torej nadaljuje. Odslej Odmevov na prvem programu Televizije Slovenija ne bo več vodil Luka Svetina, Valentina Plaskan pa ne bo več vodila Dnevnika. S čistkami, vse kar diši po desni politični opciji, torej nadaljuje, v. d. odgovorne urednice Polona Fijavž, ki je to mesto prevzela pred kratkim.

Očitno je Fijavževa pravi levi kader, katere se verjetno nebi sramovali niti v Severni Koreji? Že včeraj je javnost obvestil Igor Pirkovič, da ne bo več oddaje Arena, ko se govori po hodnikih TV Slovenija, naj bi ukinili tudi oddajo Jožeta Možine, Pričevalci.

Prav zanimivo pri vsem pa je to, da se glede čistk na RTV še vedno ni oglasila predsednica države Nataša pirc Musak, katere ja dejala, da ne bo tiho. Prav tako sedaj molčijo tisti, ki so bili glasni glade javne televizije v mandatu Janeza Janše. Recimo od volivcev pozabljena Mariborčanka Lidija Divjak Mirnik, ki je Janševi vladi očitala diktaturo.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

9 komentarjev

Tone Novak 23. 09. 2023 - 1:56
Bomo moral ponovno osvoboditi državo, podobno kot smo jo 91. Tokrat res temeljito in neusmiljeno, če bo potrebno bomo šli od vrat do vrat, od pisarne do pisarne.
Vipavec 24. 09. 2023 - 1:10
Kako si mislil s kom in na kakšen način.
mona lisa 23. 09. 2023 - 3:00
Naša država je okupirana in sicer od komunistov in migrantov. Krvavi. Očitno do bridkega konca če bomo še naprej sklanjali glave pod bičem ki bo kmalu giljotina postal.
Metod Kvargl 26. 09. 2023 - 12:54
Krvavimo ne, se pa eni še vedno solzimo. Se ve, zakaj...
Milanče 23. 09. 2023 - 3:32
Diktatura se je začela.Bo treba po drugih postopkih zgleda.Bo težka na miren način.No saj zgodovina kaže,da so se vse revolucije začele na tak način...
Vipavec 24. 09. 2023 - 1:16
Se bo videlo kako bo ko se dokončno ustalijo. Ko bo zmanjkalo denarja se bodo začeli klati med sabo.
Anton 24. 09. 2023 - 6:54
Edino pravilno, nesnago je treba pomest iz hiše.
piko8 25. 09. 2023 - 12:59
Leteča podgana robert golob je KATASTROFA za Slovenijo in zelo nevaren za Slovenski narod zdra 🦇🦇🦇🦇🫎🫎🫎🫎🫎🫎👹👹👹👹👹
Metod Kvargl 26. 09. 2023 - 12:53
V nacistični Nemčiji so ljudje na enak način kot danes tudi dihali, jedli in srali, PA KAJ?!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več