Še je upanje za Slovenijo? Iz DVK odhaja direktor, Dušan Vučko!

Dušan Vučko, slika Gorenjski glas

Človek, ki je najbolj odgovoren za vse volitve in referendume, ter vse nepravilnosti, ki so se zgodile, baje odhaja v pokoj, to je nekdanji LDS-ovec, Dušan Vučko! Ga bo nasledil še večji levičar?

 

A naj Dušana Vučka nebi odneslo slabo delo, saj je bil vedno naklonjen levi politični opciji, bil je namreč nastavljen kader nekdanje stranke LDS, zato se nekateri še danes sprašujejo, ali so bile vse volitve res poštene. Vučka naj bi odneslo šikaniranje na delovnem mestu, kar mu očita nekdanja namestnica direktorja službe DVK Nina Mujagić.

 

Mujagićeva je Vučka, ki jo je krivdno odpustil, ovadila policiji zaradi šikaniranja, a so policisti odločili, da ne opažajo znakov kaznivega dejanja. A se na tožilstvu s tem niso strinjali in so zahtevali pridobitev dodatne dokumentacije, ki jim jo je Mujagićeva prejšnji teden tudi dostavila.

Dušan Vučko (desno), je nekoč kandidiral na strani stranke LDS

 

Tako je Vučko, drugega mu pač ni preostalo, zaposlene na državni volilni komisiji, kot piše portal Spletni časopis,  obvestil, da odpoveduje delovno razmerje, ker se bo prihodnje leto upokojil. Pisno je prejšnji teden v sredo obvestil tudi predsednika državne volilne komisije vrhovnega sodnika Petra Goloba (s predsednikom vlade naj nebi bila v sorodu), da z 31. oktobrom odpoveduje pogodbo o zaposlitvi, ker se želi po preteku trimesečnega odpovednega roka s 31. januarjem 2024 upokojiti.

 

Upajmo samo, da namesto Vučka, Slovenija ne dobi še večjega levičarja, ki bo še bolj vztrajno navijal za levo politično opcijo.

Povezane objave

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

Katičeva je na čelu pravosodja že prej delala neumnosti?

3 komentarji

dk 22. 09. 2023 - 11:17
Ne upajte preveč. Pernati bodo nastavili še hujšega na mesto Vučka.
Gorvel 22. 09. 2023 - 23:49
Lahko da ga je preplavil čudežni strah pred naslednjimi volitvami. Namrečp, do zdaj mu je vsako štetje šlo po maslu in ni bilo neke grozno velike odgovornosti. Zdaj se pa od njega lahko pričakuje največ in če razočara bo moral pazit na glavo.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več