Najprej hude poplave, sedaj pa še tragična smrt. Kamnik odet v črnino!

¸Foto: Pixabay

Potem, ko je Kamnik v začetku meseca prizadela huda ujma, so se prebivalci Šmarce znova odeli v črnino, umrl je njihov sovaščan Klemen.

 

Klemna, kot tudi veliko drugih prebivalcev Kamnika, so v začetku avgusta prizadele poplave. Nesebična pomoč sosedov je pomagala marsikomu. tudi Klemnu, ki je po hudi ujmi zapisal, da tudi njemu voda ni prizanesla in da je bilo vse, v kar je vlagal celo življenje, uničeno v pol ure. 

 

Kasneje je policija objavila vest, da je Klemen pogrešanp po nekaj dnevih iskanja, so se razblinili vsi upi, saj so Klemna ga našli mrtvega. Po tragični izgubi so Klemnovi sovaščani in prijatelji v šoku. Na družabnih omrežjih se od njega poslavljajo s srce parajočimi zapisi. 

 

Eden od zapisov se glasi: “Spoznal sem te kot človeka z velikim srcem. Vsakomur si bil vedno pripravljen ponuditi pomoč, v družbi pa si vedno poskrbel za dobro voljo . Škoda te je in pogrešali te bomo. Počivaj v miru.”

 

 

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več