Največja neumnost leta, kozmični dež, je dobil svojo himno! (video)

V oddaji Kaj dogaja so si tokrat privoščili  največjo neumnost, kar smo jo kadarkoli slišali v Državnem zboru, povezano z incidentom ob glasovanju.

 Pred prihodom polarnega mraza je nad prestolnico prišlo do oprav posebnega vremenskega pojava -kozmičnega dežja. Voditelja Oddaje sta  si zato nadela posebne skafandre  iz aluminijaste folije. “Midva sva varna tako pred dežjem kot pred branjem misli.” Tako so se v oddaji Kaj dogaja pošalili na račun poslanca Gibanja Svoboda Aleksandra Prosena Kralja.

Povezane objave

Tako približno potekala “depolitizacija” in “osvoboditev” naše RTV? (video)

Tako je Žan Mahnič zaprl usta Leni Grgurevič (video)

Bizarno! POP TV z novo igrano serijo raje reklamira hrvaško kot slovensko primorje

3 komentarji

Ariel 27. 11. 2023 - 7:48
Ko jih samo pogledam, nimam kaj dodati.
Slovenec 33 27. 11. 2023 - 11:38
Ali je morda še kdo, ki ne ve, da topoumni produkti usmejrnega izobraževanja pod vodstvom fdvizma ,kumrovška smer ne obstojajo. V parlamentu so v večini!!!
Čunga Lunga 27. 11. 2023 - 13:53
Včasih smo vsaj vedeli kdo so končali kumrovško fakulteto,danes ,kakršne klatijo,je težko reči,da sploj imajo kakšno izobrazbo.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več