Ne ogovarjajte Niko Kovač! Morali boste plačati kazen 250€

Nika Kovač

Privilegirana,  prvorazredna dama, 30-ih let, ki verjetno ne bo nikoli delala vozniškega izpita, Nika Kovač je ženska, ki se očitno boji vsakega, ki se strinja z njeno politiko natolcevenja?

In pozor, če ste proti Niki Kovač in  jo ogovorite in zabrusite nekaj, kar njej ni všeč, boste plačali 250 evrov globe. Konkretno govorimo o primeru iz marca, ko je Nika Kovač zagnala paniko o “napadu”, za katerega se je izkazalo, da to sploh ni bil in da je šlo le za primerno in olikano vprašanje. Žiga Petek, ki je tudi vodič za slepe, je bil ne le okrivljen za nekaj, česar ni storil, zdaj so ga celo oglobili z 250 evrov le zato, ker je Niki Kovač postavil vprašanje. Prav ste slišali. 

Žiga Petek, ki naj bi ga Nika Kovač po krivem obtožila napada in to brez enega samega dokaza, je prejel globo v vrednosti 250 evrov. Kot nam je povedal, se mu “plačilni nalog ne zdi pravičen in upravičen. 250 je mala cena, vendar čutim, da nisem nič kriv. So bili ljudje, ki so evidentno kršili zakon (oni pa so res uporabljali žaljivke, v prijavi pa je Nika Kovač navedla, da se žaljivk ne spomni), pa niso dobili enega plačilnega naloga. Nekaj od njih so jim ga – zapisali so nov zakon – celo odpisali”, je dejal Petek. In res je, spomnimo, da Kovačeva ni imela nobenega dokaza, da bi utemeljila svojo obtožbo zoper njega, edino, kar je imela, je bila njena vsem znana igra žrtve in njeni občutki. Kot je pojasnil Petek, pa tudi Kovačeva sama ni slišala nobenih žaljivk. Na podlagi česa je potem Petek prejel globo? Piše portal Nova24tv.

.V izjavi, ki jo je Petek moral dati policiji, je zapisal in orisal, kje je sedel on in kje Nika Kovač v času, ko ji je dvakrat postavil vprašanje, zakaj se kot samooklicana zagovornica ljudstva ni zavzela za lastnike parcel, kjer ljubljanski župan Zoran Janković gradi kanalizacijski kanal C0. Povedal je, da jo je vljudno pozdravil, postavil omenjeno vprašanje, ker pa ni bilo odziva, ga je ponovil še enkrat. “Poskušam se postaviti v kožo lastnikov, katere so razlastninili tudi za 3–6 parcel skupaj,” je zapisal Petek in dodal, da ga skrbi dejstvo, da trenutni kanal prepušča približno 25 odstotkov (torej 25 odstotkov vode izteče v zemljo na poti do Ljubljane) in da ni nobenega zagotovila, da bo novi kanal s fekalijami neprodušno zaprt.” To je vse! 

Torej ne pogovarjajte se z Niko Kovač!

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več