Tako žaljivo je poslanec Svobode obračunaval z Janšo in Ruparjem

Aleš Rezar, zajem slike

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Poslanec Gibanja Svobode in nekdanji zaupnik Roberta Goloba pri Gen-i, nekakšen specialist za napovedovanje, cenitve in vozne rede, oziroma kar že to pomeni, Aleš Rezar, je še eden tistih poslancev, ki udriha po stranki SDS, njenemu predsedniku in vsemu, kar mu ni povšeči.

Slovenska demokratska stranka je vložila pobudo za odreditev parlamentarne preiskave o gradnji Jankovičevega spornega kanala C0.  V SDS so tako v uradni zahtevi zapisali, da gre za parlamentarno preiskavo za ugotovitev in oceno dejanskega stanja za ugotovitev politične odgovornosti in drugih odgovornosti nosilcev javnih funkcij zaradi suma političnega vmešavanja v gradnjo javnega povezovalnega kanala C0 na območju vodonosnika Ljubljanskega polja ter zaradi suma, da so oziroma so bili postopki pri tem vodeni nepregledno, nezakonito in z izigravanjem zakonodaje s področja gradenj, urejanja prostora in varstva okolja ter za morebitno spremembo zakonodaje, ki je vezana na izdajo gradbenih dovoljenj, urejanja prostora in varstvo okolja.

To pa ni všeč Jankovičevim zaveznikom, poslancem Gibanja svoboda, ki spretno kimajo vsem Jankovičevim rabotam. Poleg njih pa “šerifa” uspešno branijo tudi pri Socialnih demokratih, kajti njihova pravosodna ministrice se z njim še kako rada objema. Seveda pa si danes zagotovo prislužil “piškotek” od Zorana Jankoviča poslanec svobode in nekdanji specialist za napovedovanje, cenitve in vozne rede pri Gen-i Aleš Rezar, baje bolj strokovnjak za elektrotehniko, kot za  Jankovičev drekovod!

Sicer pa je Rezar danes dokazal, da bolj kot eno in drugo zna opletati z jezikom, oziroma s tistim kar z lista prebere. A žalitve na račun “pravnomočno obsojenega” predsednika vlade vsaj v praksi ne držijo, saj je bila sodba zoper Janeza Janšo razveljavljana. Očitno pa je Rezarja strah, kaj se bo v preteklosti zgodilo tudi z upokojenci, za katere poslanec trdi, da se ustanavlja stranka na račun nemočnih upokojencev.

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kakšen piškotek si bo od Jankoviča prislužil Aleš Rezar težko rečemo. Zagotovo pa bo lahko kakšni dami zrihtal službico farmacevtke? Jankovič namreč poleg “dreka” in vode, obvlada verjetno tudi to?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

4 komentarji

GottTag QuelleAmeise 4. 07. 2023 - 8:52
LJ kriminalec, ki je iz mestne hiše ustvaril zasebno kurbišče, pravi, da ne bo nikoli obsojen, če bo proti JJ. Lahko mu verjamemo, da je tako. Krivosodna ministrica se objema s kriminalcem, predsednik vrhovnega krivosodstva se rokuje s kriminalcem,...
Bojan Pavelsek 4. 07. 2023 - 10:50
Tudi za poslanca Aleša Rezarja velja, Kazenski zakonik, 162. člen! Ali bo 8. marec ukrepal?
Čunga Lunga 4. 07. 2023 - 16:12
Ko nimaš ničesar pametnega povedati ,pride prav vse. Če bi bil pa tiho pa ne bo deležen napredovanja.
bob 8. 07. 2023 - 3:55
Vprasljiva je morala teh ljudi.
Dodaj komentar