Nekoč najbolj razvpita leva Mariborska poslanka, ovadila “levega” podžupana MOM, Medveda

Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

Le kdo se ne spomni nekoč glasne leve poslanke Šarčeve stranke, Lidije Divjak Mirnik, ki je s svojimi nebulozami razpravo v DZ večkrat spremenila v cirkus?

Zagotovo je bila Lidija Divjak Mirnik ena največjih poraženk parlamentarnih volitev, saj je v svojem okraju dobila manj glasov, kot ima njen blok prebivalcev. Od 11.342 oddanih glasovnic v volilnem okraju Maribor 6, je Mirnikova dobila le sramotnih 377 glasov. No sedaj sama, glas dviguje le v Mestnem svetu mariborske občine. Pa mogoče še doma?

A očitno tudi tu ne more iz svoje kože? Njena lokalna strančica LPR, v kateri je še razvpiti TV voditelj Stojan Auer (oba z Mirnikovo sta bila nekoč celo člana SDS) je zavzela slog popolne opozicije v mestnem svetu mariborske občine. In čeprav nekoč glasna levičarka, katere se nekoč nebi sramoval niti Kim Džong Un, se je očitno po porazu na volitvah umirila in obrnila ploščo?

In glej ga vraga.  Kot piše Požareport, najnovejši dokumenti Komisije za preprečevanje korupcije, je prav Lidija Divjak Mirnik, 6. oktobra 2023 na KPK osebno prijavila oziroma ovadila najbolj razvpitega mariborskega podžupana Sama Petra Medveda, zaradi afere s podrejenimi sodelavkami na Mestni občini Maribor, piše portal Požareport.

Očitno iz te Lidije še nekaj bo?

 

 

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

7 komentarjev

Dado 22. 02. 2024 - 7:32
Kako ste pa vi (celotni portal) brezobrazni... Res ne znate napisat kak normalen članek. Samo neko poniževanje in hujskanje... No, saj se vidi "čigavi" ste... Sram vas je lahko...
Čunga Lunga 22. 02. 2024 - 14:51
Tudi ti si eno tele mamino,pa ne rabiš tukaj srat.
Dado 22. 02. 2024 - 18:18
No, hvala ua ta(k) komentar... Ssmo dokazuješ tisto kar sem jaz napisal v svojem komentarju...
Vipavec 22. 02. 2024 - 22:44
Pa ti napiši v tej državi bolj normalni članek če ga lahko.
Dado 23. 02. 2024 - 4:15
Jih je ogromno... Samo za vas niso "pravi"... Ker za vas je normalno samo tisto kar je na Novi24 , tem portalu in podobnih "normalnih" medijih...
boter 22. 02. 2024 - 11:58
Podžupan Medved je eden najboljših podžupanov v SLO. Kot vemo, Medved nikoli ni bil levičar, je pa to še vedno Mirnikova, ki pa je še zelo antipatična in plehka.
Čunga Lunga 22. 02. 2024 - 14:50
To je očitno esmeralda efekt ,kot pri pipanovi. Končno je spregledala. Je pa vprašanje kaj vidi.
Dodaj komentar