Tako približno potekala “depolitizacija” in “osvoboditev” naše RTV? (video)

zajem slike

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Saj ni res, pa je! RTV  je “osvobojena”. Končno so jo pod krinko nevladnikov zavzeli skrajni levičarji, sinovi komunistov in ostala levičarska sfera.

Nacionalna televizija že dolgo ni več to, kar je nekoč bila. Oziroma ni več to, kar bi v bistvu morala biti. O tem govori tudi 5. člen zakona o RTV. Spoštovati bi morali načelo resničnosti, nepristranskosti in celovitosti informacij, spoštovati človekovo osebnost in dostojanstvo, spoštovati načelo politične uravnoteženosti ter svetovnonazorskega pluralizma, zagotavljati nepristransko in celovito obveščenost, tako da imajo državljani možnost svobodnega oblikovanja mnenj; uveljavljati profesionalno etiko poročevalcev, dosledno razločevanje informacij in komentarjev v novinarskih prispevkih in podobno.

Namesto tega smo dobili objemanje inštituta 8. marec z glavnimi akterji te neodvisne televizije, katero plačujemo vsi naročniki električne energije. Tako izgleda  torej “depolitizacija” in “osvoboditev” faozne nacionalne televizije:[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Prav zanimivo pri tem pa je, da je posnetek objavila tista novinarka “osvobojene” RTV, katera se je lani ob protestih upokojencev zlagala da so jo upokojenci napadli, Larisa Daugul.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

Neznanje zemljepisa. V oddaji “Delovna akcija” na POP TV, so kraj Pišece preselili kar na Dolenjsko.