Nekulturni Kordiš, se za besede kolaborantih in fašistih v parlamentu, ne bo opravičil!

kordiš

Po izpadu, ki si ga je poslanec Levice Miha Kordiš privoščil ob glasovanju o noveli Zakona o obrambi, se ponovno ni želel opravičiti poslancu stranke SD, Matjažu Hanu, kaj šele članom SDS.

Kordiš se Hanu ni opravičil

Po nedavnemu izpadu v parlamentu, je poslanec stranke Levica Miha Kordiš, dobil včeraj v oddaji 24ur zvečer še eno priložnost, da se opraviči Matjažu Hanu, sicer poslancu iz vrst stranke SD. Hana je ob glasovanju o noveli Zakona o obrambi označil za kolaboranta s fašistoidno vlado, saj je Han podprl omenjeno novelo, ki je bila, s potrebno dvotretjinsko večino, tudi sprejeta. Kordiš se v parlamentu ni hotel opravičiti, zato mu je voditelj oddaje 24UR zvečer Uroš Slak, ki je kar naprej ponavljal Kordiševe besede “fašistoidna” vlada Janeza Janše, za to dejanje omogočil še eno priložnost.



A zaman. Kordiš je ponavljal eno in isto in dejal, da se sicer lahko opraviči, če bo zaradi tega kdo od opozicijskih kolegov lažje spal.

Matjaž Han: “Pri samo 38 glasovih, ki jih ima opozicija, si ne smemo privoščiti, ne smemo že tako razgretega ozračja v Sloveniji, za pet minut popularnosti, še bolj razgreti!

MG


Povezane objave

Tako so se v Vitanju na veselici tepli praktično vsi po vrsti #video

Tako v tajnosti ponoči vozijo migrante v azilni dom v Logatec

Milan Zver okrcal Evropsko komisijo. Državam se ne sme kratiti pravice do suverenosti!

2 komentarja

Slovenec 33 3. 10. 2020 - 14:45
Topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma kumrovška smer je imel izpad blejanja v parlamentu in je dokazal kaj je njegov doseg. Za levičarje veljata samo dva zakona 1. Levičar vedno laže. 2. Kadar mislite, da levičar ne laže, premislite in pretuhtajte in boste videli, da levičar laže. Tretje zakonitosti ni!
Ciril Logar 4. 10. 2020 - 5:54
Zakaj bi se pa tako velik predstavnik in primerek demokracije - takoj za Kučanom opravičeval. Ta primetivni in zafiksani primerek se ne bo nobenem opravičil, ker mu v družbi vse pripada, kar si zamisli - on je ja revolucionar in ga vidim kot heroja Kidriča, ki za rdečo zvezdo vihti mačeto pred kraškim breznom in pospravlja vse fašiste, naciste in pošteneslovence, ter si utira pot na absolutno oblast - vzor ima dober
Dodaj komentar