Neverjetno! Pripadnice Antife sredi prestolnice napadle pohod družin!

slika: Aleš Primc

Teroristična organizacija, kot so jo poimenovali v Ameriki, Antifa, tudi pri nas uprizarja številne neumnosti.

Pripadnice Antife sredi prestolnice napadle pohod družin!

Spomnite se, kako so skakali po havbi avtomobila novinarjev Nova24TV, ali pa kako so ustvarjali nerede na protestih pred parlamentom. No tokrat so napadli pohodnike družin.

Veliko dlje od samo sovražnega molka pa so šle podpornice splava. Ko pravi novinar Nova24TV Luke Svetine so shod za življenje  s svojimi izpadi zmotile pripadnice Antife, ki so goreče vzklikale: “Ven iz moje maternice!”



“Zagovornice splava so zagovornikom življenja poskušale blokirati pot proti Prešernovem trgu,” je v nadaljevanju poročal Svetina. “Ker policija ni ukrepala, so dekleta z rokami ogradili redarji, da bi se ljudje lahko podali na trg.” Zagovornice smrti nerojenih otrok tega niso mirno požrle, varnostnike so začele napadati, prišlo pa je tudi do prerivanja.

Le zakaj ni ukrepala policija?

MG


Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

2 komentarja

Jože Bulc 3. 10. 2020 - 17:16
Ni videti blokade pohoda, ni videti napadov. Torej spet lažete. Napisan članek naj bi poveličeval prizadevanje ene skupine- vaše in prikazal grde ljudi v drugi skupini. Najbolj žalostno je, da so ženske stoletja časa porabile, da so dosegle kontrolo rojstva. Pred tem so rodile otrok, kolikor "jih je bog dal" in umirale od izčrpanosti, kasneje , ko so imele možnost postati neodvisne s službo, niso mogle, zaradi rojstev...... Seveda imajo pravico vsi povedati in zastopati mnenje. Eni in drugi. Predvsem pa so ženske proti splavu opogumljene z vero, z RKC, ki pa je v slučaju krščanstva izmišljena. Sveto pismo ima zgodbe, ki so bile že tisočletja prej večkrat pripovedovane, od ust do ust. Torej ljudje, ki se ne zavedajo, da krščanska religija temelji na lažeh, kot vsi bogovi, o katerih vere govorijo, nazadujejo človeško raso. Primer 1. Po Sv. pismu je zemlja stara največ 6500 let, ko jo je bog naredil. Dejstvo pa je povsem drugačno. Za primer. Beli klifi v Veliki Britaniji so ostanek nekoč povezovalnega "mostu" s Francijo. Ta kreda je usedlina visoka okoli 150 m, usedlina pa je nastajala okoli 150 milijonov let. Primer2. Apokaliptična poplava in Noe. Zgodba o "Noetu" in barki za živali itd.,,, je samo posnetek dve starejših zgodb iz bližnjih predhodnih držav. Ena je bila Babilon. Starejši dve zgodbi sta v glavnem podobni, razlika je v obliki ladje... Primer3. Čudež z odprtjem in zaprtjem morja pri begu Judov iz Egipta. Ta zgodba je že bila zapisana in narisana 1200 let pred krščanstvom in je še vedno v eni izmed piramid... Primer4. Mojzesova 2. knjiga . Odhod iz Egipta. Mojzes je zagrozil Egipčanom s sedemletnimi nadlogami, ki jih bo bog poslal nad Egipt, če ne bodo izpustili Jude. In res so bile nadloge kot rdeči Nil, kobilice, muhe. LAŽ. Znanstveniki so ugotovili, da je tisto leto izbruhnil vulkan Santorini, veter pa je odnesel nekaj strupenih snovi di Nil, ki je povzročil poginutje vodnih živali, zastrupitev vode in s tem posledično povezane težave. Napisal sem dejstva glede krščanstva. Primerov znanstveno dokazanih stvari, o katerih ja zapisano v Sv. pismo je veliko več . Nap. Enako kot zgodba o Noetu velja tudi za najbolj znane evangelije v tem smislu, da so sestavljene iz del večih avtorjev in niso od posameznega avtorja, Marka itd.
dk 4. 10. 2020 - 5:38
Prokleta levičarska in antifa izrojena golazen.
Dodaj komentar