Neverjetno! Leva smetana, zbira prispevke po 5 evrov za STA

Večinski mediji v lasti tranzicijske levice delajo afero STA že pol leta. Slovenske tiskovna agencija, novičarsko (ne)odvisna agencija, pa se še vedno spreneveda.

Sprenevedanje STA

V farsični politični telenoveli v režiji dominantnih medijev je poskrbel za ping-pong pošiljanje zahtevane dokumentacije na sedež UKOM. Vodstvo STA naj bi v škatli poslalo vso zahtevano dokumentacijo, a ker je niso poslali na UKOM, ampak na sedež urada kabineta predsednika vlade, je vlada pošiljko zavrnila. Enako zavrnjeno pošiljko niso sprejeli na STA, tako da se škatla nahaja v enem izmed skladišč Pošte Slovenije.

Tako sprenevedanje nakazuje na pravo pobalinstvo, ki se ga privošči STA. Skupaj z drugimi levimi mediji joče, ker denarja ni in prosi za pomoč celo preko donacij, dokumentacije pa noče poslati na pravi naslov, še več, med UKOM-om kot predstavnikom ustanovitelja in STA ni bila sklenjena niti nova pogodba za leto 2021.STA, pa je celo vladni administraciji zaprla dostop do vsebin.

Sedaj pa k največji sagi, ki jo premore STA. Zbirajo namreč prostovoljne prispevke. Celo preko SMS sporočil. Farsa, da ni večje! In tako so se zbrali največji levičarski novinarčki, ki prispevek 5 evrov nakazujejo ubogi STA. To je namreč toliko, kot dobi novinar STA za en napisan prispevek. Medtem, ko naj bi imel Veselinovič plačo še vedno preko 5000 evrov. Zato je bilo slišati predlog (bolj za šalo, kot zares), da bi uvedli tudi donacijo “veselinovic5”, mogoče bi pa se nabralo vsaj za zajamčeno plačo.

In ne pozabimo…. Twiter sam razkriva kakšne novice “proizvaja” STA!

P.M.

Povezane objave

To je zmagovalna vožnja Primoža Rogliča #video

Pirati bi s popačeno kampanjo radi omejevali župane?

Totalitarni prijemi Ustavnega sodišča? Novi24 TV zablokirali dostop do informacij?

2 komentarja

Novo Jutro 2. 05. 2021 - 13:32
Med drugim tudi to norčevanje z ''5EVRI'' dokazuje, da levo-komunajzerske druščine lahko pljuvajo po vsem kar predstaavlja resnico in poštenje v državi. Sami razkrivajo svojo blodnjavo po močvirju, in opazno je, da narod ni več tako ''glup''
MOPSEN 2. 05. 2021 - 16:54
Raje dam za ROME na Dolenjskem 300€, kot za BANDITA VESELINOVIČA Z 8000€ plače, 5 centov.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več