Neverjetno nakladanje Dela. Šarčevo LMŠ označili za pravo stranko?

Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

V levem Delu tokrat na vso moč hvalijo Šarčevo LMŠ in jo predstavljajo, kot pravo stranko, ki se pripravlja na volitve.

Šarca v Delu spet hvalijo

Me pozabimo. Marjan Šarec je postal predsednik vlade, kljub temu, da je njegova stranka dosegla le 12,60% in dobila le 13 sedežev v parlamentu. Takrat je zanj glasovalo 112.250 ljudi, kar pomeni, da je dobil kar 50% manj glasov, kot zmagovalna stranka SDS. A vseeno je stopil v prevelike čevlje predsednika vlade in kmalu za tem vrgel puško v koruzo. A kot se hvali na družbenih omrežjih je razdelal popoln načrt, pred novimi volitvami.

“Vsebinsko skromno razdelan načrt delovanja so v LMŠ sprejeli le dva meseca pred zadnjimi parlamentarnimi volitvami. Po padcu vlade Marjana Šarca je stranka junija lani najprej prenovila strokovni svet, 17 programskih odborov pa je pripravilo izhodišča za okrepitev programske platforme, ki jo je pogledala redakcijska skupina. Program stranke bo predvidoma potrjen junija – ali se bo to zgodilo, je odvisno od političnih in epidemioloških razmer,” piše Delo.

»Program, ki nastaja v sodelovanju s številnimi strokovnjaki, je v zaključni fazi in je v vseh pogledih usmerjen v okrevanje in napredek Slovenije. Predvidoma bo potrjen na posebnem programskem dogodku stranke,« napovedujejo v LMŠ.

Spoznali smo že ene LMŠ “strokovnjake” in resnično nas zanima, kaj nam bo tokrat ponudil Šarec.

PM

Povezane objave

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.

Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

Nekdanji poslanec Franci Kek, dobil globo 250 evrov!

1 komentar

Novo Jutro 29. 03. 2021 - 22:02
Levnuharji, zdaj ste pa dosegli poden. Vsi že izigravate klovne, hvalite luzerje in ustvarjate pisunsko (ne novinarsko) močvirje. Kmalu boste tudi zreli za psihiatrijsko pomoč.
Dodaj komentar