Neverjetno! V zabavni oddaji na Planet TV, tekmovalca v majici z napisom “prasica”

Kaj se dogaja s slovensko komercialno televizijo Planet TV? V zabavno TV oddajo Kolo sreče so spustili tekmovalko. ki je na puloverju imela napis “prasica”!

Med tremi tekmovalci, ki so se potegovali za zmago v kvizu Kolo sreče, je bila tudi režiserka in igralka Tijana Zinajić.  V oddaji je sicer imela precej sreče. Sprva sicer na to ni kazalo, saj je v zadnjem krogu enemu od tekmovalcev kolo namenilo polje zamenjava, s čimer si je prisvojil Tijaninih 3.360 evrov, ki je bila do takrat v vodstvu, nato pa je z naslednjim vrtenjem kolesa sreče ta znesek še podvojil. Že v naslednjem poskusu pa se je kolo spet ustavilo na polju zamenjava in Tijana je na svojem računu spet imela daleč najvišji znesek: do konca četrtega kroga je nikomur od preostalih tekmovalcev ni uspelo prehiteti. Kot zmagovalka kviza se je s tem zneskom odpravila v bonus igro. Tam si je prislužila neverjetnih 7.680 evrov. 

A bolj kot to, je gledalce kviza zmotil pulover tekmovalke, na katere se je bleščalo ime “prasica”! To je sicer ime za njen filmski prvenec, a neglede na to, je kviz, Kolo sreče, družinska oddaja, kar radi pogledajo tudi otroci in take besede nikakor ne sodijo v samo oddajo. In kakšno sporočilo, taka oddaja daje svojim gledalcem?

Upam, da bodo na  Planet TV našli koga, ki pogleda tekmovalce, kakšne neumnosti nosijo v studiu.

Povezane objave

Posnetek, ki ga še niste videli. Čisto od blizu. Pritekel k Ronaldu se slikal in ga poljubil! (video)

Trenutek, ko je tovorna ladja porušila most v mestu Baltimore v ZDA (video)

Tu je nabor najbolj neumnih izjav predsednika vlade, ki so bili na shodu deležni največ žvižgov.

6 komentarjev

Zdenka Prešern 9. 03. 2023 - 7:02
sem gledala to zakajeno bosanko, fuj od vedenja, se ji kar paše kar je nosila
Darinka 9. 03. 2023 - 6:12
Res je . Njen izgled pa kot da je ravno vstala, ter prišla na oddajo.
Ales Prosenjak 9. 03. 2023 - 11:30
Mrš prasica zahojena.
Tamara Vovk 10. 03. 2023 - 4:10
Priklada se ji ta napis na majici!
Iznebapadel 11. 03. 2023 - 1:31
Preden komentirate preberite članek. V članku ni sporna oseba, ampak predmet (oblačilo). Jaz osebno ob gledanju oddaje nisem vedel da je to naslov filma, vendar imam 2 razgledana otroka (9,13)in bi napis enačil z napisom svinja, krava, psica, kuzla, itd... Mislim da administrator portala nebi smel dovoliti kritik (žaljivk) do tekmovalcev oz nastopajočih v oddaji.
Janko Lisjak 12. 03. 2023 - 14:00
Kaže da je prišla iz maribora
Dodaj komentar