Nika Kovač je leta 2014 kandidirala za mestno svetnico Levice. Dobila je vsega 14 glasov.

Nika Kovač, slika tweeter

V naše uredništvo smo prejeli elektronsko pošto, ki dokazuje, da je Nika Kovač še kako povezana s stranko Levica. 

Nika Kovač, današnja predsednica inštituta 8. marec je sicer res leta 2014, pa vseeno, nastopila na lokalnih volitvah za mestno svetnico MOM, pri rosnih 21-letih torej. To je verjetno še iz tistih časov, ko je za “jurja” lepila kuverte v Metelkovi in je ni nihče poznal?

No očitno Nika Kovač, ni bila leta 2014 tako dobro znana, saj je na volitvah za svetnico, dobila pičlih 14 glasov, na listi pa je bila tudi sedanja ministrica za kulturo, Asta Vrečko, katera pa je dobila le 17 glasov.

 

In potem naj še kdo reče, da Nika ni povezana z levo politiko?

Povezane objave

Kako ustvariti sodoben stil, ko temperature padejo

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

1 komentar

BOBUBOB 28. 06. 2023 - 5:26
Čakalno listo na privez ob državno korito je pač treba spoštovati - bo pa brez dvoma prišel tudi njen čas. Pri tako pišmeuharskih volilcih bo morda celo prej na vrsti kot opica Urška, pa čeprav precej manj domiselno gunca afne.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več