Nora vlada? Klakočar-Zupančič s pomočjo AKOS-a nad oddajo Faktor, na TV3?

zajem slike, Faktor

Golobova vlada hlasta za mediji, tistimi mediji, kateri o vladajočih ne pišejo ali ne govorijo njim v prid. Čakamo le še to, da se spustijo v naš portal in zaprejo odgovornega urednika?

Tako neverjetno sovraštvo do  medijev, ki niso naklonjeni vladi ni imel niti Hitler v času njegove oblasti v Nemčiji. Prepoved delovanja neke televizije, oddaje, portala ali članka s strani državnih inšpekcij je kratko in malo skregano z vsako logiko demokratične države.

Predsednica državnega zbora, se je preko AKOS-a, posledično spravila nad oddajo Faktor in televizijo TV3, zaradi oddaje, katera se je predvajala 2. 10. 2022 in kjer je bila omenjena. Gost Roman Vodeb je Urško Klakočar Zupančič, namreč primerjal s kobilo. Akos naj bi spisal nesmisle za ukinitev oddaje Faktor, kar na dvajsetih straneh. O svobodi govora pa niti besede.

Te besede naj bi užalile Urško Klakočar Zupančič.

AKOS, “neodvisna agencija”, sicer ureja in nadzira trg elektronskih komunikacij, upravljala in nadzirala radiofrekvenčni spekter v Sloveniji, opravljala naloge na področju radijskih in televizijskih dejavnosti. Torej, kamor vladajoči pošljejo agencijo, naj vendarle nekaj naredi proti določeni oddaji, ki ne poroča dobro o vladi in vladajočih, tam se torej pojavi AKOS? Kje je bila ta agencija takrat, ko so po medijih vrteli sovražni govor zoper Janeza Janšo, kje je bila agencija, ko je Robert Golob javno govoril na televizijah, da to ni “desna politika ampak fašizem” in podobno.

“Sporno” oddajo Faktor si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

4 komentarji

mona lisa 16. 05. 2023 - 2:16
A ste na AKOSUspali ko je bila prejšnja vlada?
BOBUBOB 16. 05. 2023 - 3:05
Po Janševem norem kovidnem toboganu imamo dandanes le še več adrenalinskih scen. Enkratno! Morda pa nas bo posledično vendarle srečala pamet....in bomo naslednjič volili (če ne bodo volitev medtem ukinili) manj pišmeuharsko.
Golaž 16. 05. 2023 - 5:23
pa kaj flancate vsi smo vodeb.....nismo, sploh tisti ki poznamo tega pofukelnja.......nobeden ga ne mara v Trbovljah, še edini prijatelj albanski politolog Šukri se mu je odpovedal......
Viktorh 16. 05. 2023 - 7:18
Boli, boli. Resnica boli, gremo nad resnico
Dodaj komentar