NORO! Objavili slike notranjosti stavbe, ki jo je pravosodno ministrstvo kupilo za 7 milijonov

Prostor na Litijski cesti. Slika. Preiskovalno.si

Je to sploh možno? Ob slikah notranjosti stavbe na Litijski cesti, katero je ministrstvo za pravosodje kupilo  in tudi že plačalo za 7 milijonov, se lahko le zgrozimo.

Objekt je velik površine 5126 kvadratnih metrov in je sestavljen iz dveh kleti, pritličja, prvega in drugega nadstropja ter podstrešja. Slike, katere so objavili na portalu Preiskovalno.si, pa so naravnost šokantne. V nekaterih prostorih sploh ni stropa. Pod je umazan, nekje deli poda celo manjkajo. Drugje so počena okna, iz stopa visijo zračniki žice. Nekje niti ni luči. Zavese so ponekod strgane. V objektu pa je vse umazano.

Če bi želeli v stavbo preseliti ministrstvo za pravosodje, bi zagotovo morali investirati še kakšna 3 ali 4 milijone za celotno obnovo samih prostorov in stavbe. Tu je nekaj slik, ki vas bodo pustile odprtih ust (foto: Preiskovalno.si)

Ministrica Dominika Švarv Pipan teh slik zagotovo ni videla in ji toplo priporočamo, da si jih pogleda!

 

 

Povezane objave

Po Mariboru požigali avtomobile. Škode za 600.000 evrov

Blamaža na TV Slovenija. Kaj takega se ni še nikoli zgodilo!

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.

5 komentarjev

Čunga Lunga 18. 01. 2024 - 14:59
Nehajte te slike objavljati. Zdaj bodi vsi sodniki ,ki bodo tam v službi,videli kam lahko skrijejo pištole.
Gorvel 18. 01. 2024 - 15:47
Še zadnji ritolizniki imajo šanso, da se okoristijoz davkoplačniškim denarjem. Upam, da jim ta denar ne bo dal spati. Trdno upam !!!
marker 18. 01. 2024 - 17:36
Ministrica, ki je odgovorna za nakup si stavbe niti ni ogledala. Kdo pa bi kupil za tako visoko ceno razpadajočo stavbo? Zelo sumljiv je hiter nakup in že naslednji dan plačilo. Morajo jo ovaditi za oškodovanje države in še marsikoga iz njene bližine.
Darinka 18. 01. 2024 - 22:27
Celotna stavba ena sama okna. Ali je takšna stavba sploh energetsko varčna. Vsi, ki so pri tem nakupu sodelovali so zreli za kazenski pregon.
mona lisa 19. 01. 2024 - 3:48
Ta stavba je za podreti akterji pa za večno pozapret.
Dodaj komentar