Nova afera mariborskih policistov? So na policiji prikrili nesrečo v kateri sta bila udeležena policista?

Zadnje čase se na mariborski policiji dogajajo čudne rabote. Še posebej ko naj bi skušali prikrivati nesreče svojih zaposlenih. Na našem portalu skušamo ugotoviti, kaj se je zgodilo lani decembra sredi Maribora? Čakamo tudi odgovor policije.

Je PU Maribor prikrila nesrečo svojih sodelavcev?

V uredništvo našega medija e-maribor.si, smo  prejeli zanimiva informacijo o prometni nesreči s pobegom, kjer naj bi bila udeležena policista. So nesrečo na PU Maribor prikrili?

Nesreča bi se naj zgodila v mesecu decembru 2023, kjer naj bi pa se policijski inšpektor iz PU Maribor in kriminalist iz PP Ptuj (podatke obeh kršiteljev hranimo v našem uredništvu), s službenim vozilom naj bi se zaletela v nek objekt v lasti Mestne občine Maribor in s kraja pobegnila, ter v nadaljevanju na svoje stroške službeno vozilo popravila. Prometno nesrečo bi naj povzročila v času, ko sta opravljala policijske naloge v okviru dela Posebne policijske enote (PPE).

V mesecu januarju 2024, pa naj bi na PU Maribor prispeli dopis, da so iz Mestne občine Maribor, zaznali prometno nesrečo s poškodovanjem njihovega objekta in da imajo kot dokaz posnetek video nadzorne kamere, na kateri je jasno videti kršitelje. Odgovorni na PU Maribor naj bi ta dogodek še naprej prikrivali?

V zvezi z navedenim podajamo novinarska vprašanja PU Maribor in Generalni policijski upravi:

Ali je dejansko prišlo do navedene prometne nesreče s pobegom? Je bila nesreča prijavljena in evidentirana v vaših policijskih evidencah? Ali je bil opravljen ogled kraja prometne nesreče? Kako je z udeleženim službenim vozilom? Ali ste ukrepali zoper kršitelja?

Odgovore še čakamo. Prav tako smo za odgovore zaprosili tudi mestno občino Maribor, ali so na svojem objektu zaznali poškodovanje in ali lahko potrdijo, da sta škodo napravila policista s službenim avtom?

Zgodbo spremljamo naprej.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

1 komentar

Antonio 15. 02. 2024 - 5:52
Kakor je naročil Sašo....
Dodaj komentar