KONČNO! Golob v DZ poslal odstopno izjavo Švarc Pipanove

Dominika Švarc Pipan, slika: Demokracija

Pa se je zgodilo. Po dolgem zavlačevanju, sprenevedanju, pranju umazanega perila v javnosti je končno končana zgodba z Dominike Švarc Pipan. Ta se ne poslavlja le iz ministrskega stolčka, ampak je postala tudi politično truplo. Zavrgla jo je tudi lastna stranka.

Po kolobocijah, sprenevedanju, in reševanju “vojakinje” Švarc Pipanove je Robertu Golobu končno uspelo. V Državni zbor (DZ) je poslal obvestilo o odstopu ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, DZ bi se lahko z odstopom ministrice seznanil že v petek.

V skladu s poslovnikom DZ se mora obvestilo o odstopu ministra uvrstiti na dnevni red seje DZ najkasneje v sedmih dneh po prejemu obvestila. Prva izredna seja DZ bo že ta petek, druga pa prihodnji teden v sredo. Po seznanitvi poslancev z njenim odstopom bo ministrska funkcija Švarc Pipanovi končno prenehala.

A farse s tem še ne bo konec. Kajti delo ministrice za pravosodje bo prevzel kar sam predsednik vlade. Upajmo le, da ne za dolgo.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

3 komentarji

Exlevak 15. 02. 2024 - 9:10
In sedaj bo lisica preiskovala kriminal v kokošnjaku....uboga Slovenija...!!
Darinka 16. 02. 2024 - 2:34
Berem SD ustanovil inštitut 1. maj , kjer se svaljkajo po političnem parketu v vili ,ki je v lasti SD neizvoljeni politiki. Gre za ne malo našega denarja. Omerzel SD , kjer so tudi stvari nejasne ..... Prstni odtis TANJA FAJON. UPAM, DA SE NA KONGRESU ČLANI ZNEBIJO LJUDI , KI LAŽEJO IN ZAVAJAJO VSE, TUDI SVOJE ČLANE. TEJ HOBOTNICI JE POTREBNO ODSTRANIT GLAVO, DRUGAČE JIH PREPROSTO NEBO VEČ.
marker 16. 02. 2024 - 12:49
V nebesih ni pravnikov, ker sta poštenost in pravo skoraj nezdružljiva.
Dodaj komentar