Nove podrobnosti nesreče, kjer je umrl 6 letni deček. Je kriva preobremenjenost voznika?

Zajem slike 24ur

Škofje Loka žaluje. Kot smo že poročali, se je v torek ob 14.09 v naselju Puštal v občini Škofja Loka zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 6-letni otrok.

 

49-letni voznik avtobusa je ustavil vozilo na postajališču ter pri ponovnem vključevanju v promet trčil v šestletnika in ga povozil. Z Generalne policijske uprave so sporočili, da je bil otrok tako hudo telesno poškodovan, da je na žalost, na kraju nesreče umrl. 

 

Po pričevanju ljudi naj bi otroka v okolici postaje čakala mama, poroča 24ur. Z voznikom, ki naj bi šolarja pri speljevanju spregledal, je govoril njegov poklicni kolega. “Šofer je gledal na ogledalo, gledal je, da je vse ok, zaprl je vrata. Voznik je tako otroka spregledal, povozil in celo peljal dalje. Otrok je majhen, priletel je, videl ga ni. In potem ga je vlekel ene sedem oz. osem metrov. V bistvu sploh ni vedel, da je otroka povozil.”

 

Pri Arrivi nesrečo sicer globoko obžalujejo. A kot naj bi se neuradno slišalo, naj bi  bili vozniki preveč preobremenjeni?

 

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več