Levi “fašizem” na RTV odpihnil oddajo Arena, ter Igorja Pirkoviča in Vido Petrovčič?

Čistke levih se na RTV nadaljujejo. Po tem, ko je nova oblast zamenjala celotno vodstvo in postavilo na ta mesta svoje podanike,, so ukinili tudi oddajo Arena. 

Od gledalcev se je na družbenem omrežju X poslovil Pirkovič. Kot je med drugim zapisal, so v Areno vabili vse. “Pomagali ljudem v stiski in odpirali medijski prostor. Z dejstvi in posnetki,” je dodal.

Odločitev je razburila tudi Evropsko poslanko Romana Tomc, ki je zapisala, da se “čistka nadaljuje”. Podpredsednico Evropske komisije Vero Jourovo, evropsko poslanko in vodjo delegacije Sophie in ‘t Veld, ki je v času vlade Janeza Janše v Sloveniji preverjala stanje na področju pravne države, svobode medijev in boja proti korupciji, in komisarko za človekove pravice pri Svetu Evrope Dijano Mijatović okrcala, da za trenutno stanje tudi one nosijo odgovornost. Evropsko komisijo, Svet Evrope in Evropski parlament pa pozvala k ukrepanju.

Samovoljna odločitev nekaterih posameznikov, ki so dobili krila, sedaj ko so pri koritu na RTV, pač ne more odločati v imenu gledalcev. Saj nacionalna televizija ni privat firma Zvezdana Martiča in ostalih družbenopolitičnih delavcev na RTV.

Namesto oddaje Arena, kot jo poznamo do sedaj, bo na sporedu ob istem terminu oddaja “Arena, pogled naprej”, ki bo “nadaljevanje dosedanje oddaje z jasnim vsebinskim fokusom, do konca leta usmerjenim v odpravljanje posledic vremenskih katastrof”. Prvo oddajo, ki bo na sporedu že prihajajoči ponedeljek, bosta vodila Elen Batista Štader in Jan Novak, urednica bo Vesna Pfeiffer

Upajmo, da bomo, po tem takem, kmalu izvedeli,  koliko denarja je obljubil Golob poplavljenim in koliko so ga zares dobili.

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

3 komentarji

resnisembil jaz 21. 09. 2023 - 14:06
smrt levi fašistično komunistični rdeči greznici
GottTag QuelleAmeise 21. 09. 2023 - 14:41
Prisilno plačljiva RTV rdeča greznica je propagandni medij anarhistov, ulične drhali in rdečega podzemlja, v satanskih krempljih kriminalno, mafijsko komunističnih tolp na čelu z norim diktatorjem-kurbirjem z ukradeno identiteto, dnevno širi laži, izmišljene konstrukte, ponaredke in manipulacije. Je pravzaprav zasebna medijska hiša ekstremnih komunističnih strank in kriminalno, mafijsko komunističnih hudodelskih združb. Družbeno politični delavci na RTV zavestno privrženi marksizmu-leninizmu z beticami še v času oktobrske revolucije, so sramota za novinarski poklic. SMRT KOMUNIZMU VETERANI, KAJ ČAKAMO, OSVOBODIMO SLOVENIJO.
Čunga Lunga 22. 09. 2023 - 2:20
Golob je očitno naredil,kar je globoka država želela od njega.Zdaj bodo mediji malo pljuvali po njemu,da odstopi, pojavil se bo novi obraz in Venezuela je tu . Žalostno,da ima EU prste vmes.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več