OGABNO! Človek pojedel živega netopirja pred državnim zborom! Padla bo kazenska ovadba. (video)

državni zbor Republike Slovenije

Pred državnim zborom odvijal ogaben in protizakonit performans t. i. ruskega umetnika Petra Davidčenka, ki gostuje pri slovenskih nevladnih organizacijah.

Pojedel živega netopirja! Čaka ga kazen!

Peter je v svojem nastopu je požrl živega netopirja. Njegovi performansi namreč temeljijo na ideji, da lahko netopirji pozdravijo covid-19. Davidčenko je gost Društva za sodobno kulturo Fotopub, le to pa naj bi bilo soorganizator tega gnusnega dogodka. Nasprotniki aktualne slovenske vlade so z javnim ubijanjem živali prešli vse meje zdravega razuma.

Vsekakor je potrebno omeniti, da se Društvo za sodobno kulturo Fotopub napaja tudi iz državnega proračuna, od države je prejelo kar 89.975,94 evrov.

Netopir je zaščitena žival. Okoljska inšpekcija že preverja kršitev uredbe, po kateri je prepovedano netopirje odvzemati iz narave in namerno ubijati, v akciji pa so tudi ljubljanski kriminalisti, ki Rusa sumijo kaznivega dejanja nezakonitega ravnanja z zaščitenimi živalmi – zagrožena kazen je zapor do treh let.

Posnetek kjer je peter požrl živega netopirje se nahaja v spodnjem videu. A vas opozarjamo, da posnetek ni za občutljive.

in kdo je ta Rus, Peter Davidčenko? Rodil se je v zaprtem ruskem mestu Sarov (pred tem znano kot Arzamas-16). To mesto je bilo glavno središče za jedrska orožja v Sovjetski zvezi, tujcem pa vstop ni bil dovoljen. Med letoma 2016 in 2019 se je umaknil iz družbe in živel samo od povoženih živali, ki jih je našel ob cestah na jugu Francije. O tem obdobju je režiser Ian Henry posnel dokumentarni film Autonomous, ki bo premierno predvajan konec letošnjega leta.

MG


Povezane objave

Zagotovo najdražji taksi na svetu? Od Brnika do Ljubljane kar 70 evrov

Tako je Zala Klopčič, postavila ogledalo Niki Kovač!

To je pravi polom Roberta Goloba! Vlada zabeležila najnižjo podporo v zgodovini Slovenije!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več