Okužba v NK Maribor! Okužen Rok Kronaveter, trener v samoizolaciji.

Argentinec na klopi vijoličastih Mauro Camoranesi prve dni priprav ekipe ne bo vodil, saj je v samoizolaciji, okužen nogometaš je Rok Kronaveter.

Okuženi Kronaveter odsoten vsaj tri tedne

Izkušeni nogometaš Maribora bo tako izpustil začetek priprav, ekipi pa se bo pridružil, ko bo test na novi koronavirus pokazal negativen izvid. Camoranesi bo nekaj dni preventivno odsoten, potem pa se bo v primeru negativnega testa na novi koronavirus vrnil ob zelenico. V zadnjih nekaj dneh je bil sicer že dvakrat testiran, rezultata pa sta bila negativna.

Poleg trenerja se na prvem treningu moštvenim kolegom nista pridružila poškodovana Denis Klinar in Špiro Peričić. Klinar je med premorom prvenstva pri samostojni vadbi začutil bolečino v kolenu. Športni direktor kluba Oliver Bogatinov je razkril, da ima desni bočni nogometaš težave z meniskusom. Peričić bo nekaj dni počival zaradi načete mečne mišice.

Na skupnem treningu ni že dlje časa poškodovanega Nemanje Mitrovića, ki si je novembra strgal križno vez in bo bržkone izpustil celoten spomladanski del prvenstva. Prav tako z ekipo ne sme vaditi Martin Milec, ki je bil pozitiven na dopinškem testu. Suspenz mu poteče 19. marca, mesec dni prej pa bo lahko začel trenirati z moštvom, piše MBreport.si.

PM

Povezane objave

V mariborskem zaporu izbruh epidemije garij. Zdravstveni delavci v pripravljenosti.

POZOR! Zaradi naleta treh vozil zaprt del štajerske avtoceste, nastajajo zastoji

“Levosučni” Večer nad ljudi, ki protestirajo proti novim azilnim centrom!