KUL v totalni paniki. Erjavec ne ve kaj naj naredi.

Karel Erjavec, slika, družbena omrežja

Erjavec ne ve kaj lahko pred sredinem glasovanjem o vloženi konstruktivni nezaupnici naredi. Predvsem zato, ker nima dovolj glasov poslancev, poleg tega pa je še Han okužen s koronavirusom.

ERJAVEC ŠE VEDNO NE VE KAJ BO NAREDIL

V koaliciji kul vlada totalna zmeda zaradi okužbe Matjaža Hana s koronavirusom. To bi posledično pomenilo, da ima leva  opozicija le 41 glasov podpore in če odštejemo še bolnega Kramarja (SAB), v bistvu le 40.

Seveda pa se Erjavec spreneveda še naprej. Sedaj krivi za vse skupaj okuženega direktorja SOVE, a roko, na srce, Matjaž Han se ni okužil od njega. Zato je napovedal, da se bo obrnil na pravne strokovnjake, da mu povedo, katera rešitev bi bila najbolj elegantna. Odločitev naj bi bila sprva sprejeta še danes, a jo je Erjavec spet prestavil. Predsednica SAB Alenka Bratušek pa pravi, da mora rešitev najti kar vodstvo DZ. Ki pa je dolžno sejo, po vložitvi nezaupnice vložiti v sedmih dneh. To pravi zakon.

No rešitev za proti koronavirusu je cepljenje, rešitve proti nespametnim idejam Alenke, pa žal niso iznašli.

PM

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več