Orgije, seks, mamila, alkohol! Vse to naj bi na Snežičevi jahti, počela Tina Gaber?

Tina Gaber na jahti. Slika, Prava.si

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jahtia Absolute 52 ddr. Roka Snežiča, očitno ni bila namenjena le plovbi, ampak naj bi si tam orgije privoščila, današnja ljubica predsednika vlade, Tina Gaber.

Portal Prava.si razkriva, kaj naj bi Tina Gaber počela na Snežičevi jahti. Snežič je vprašanja portala Prava odgovoril, da ne bo nič komentiral in naj o podrobnostih povprašamo “prvo damo” Slovenije Tino Gaber. Na portalu Prava so poslali vprašanja Gabrovi, tako na njen elektronski naslov in preko SMS sporočila, a se na naša vprašanja ni odzvala. Resnica očitno boli?

Ljubica aktualnega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, Tina Gaber, se je znašla v središču slovenske javnosti. Ali za to poskrbi sama s svojimi neumnostmi. Nekdanja lobistka Tina Gaber, sicer raje osvaja bogate moške, ki jo potem po njenih željah razvajajo. Sicer pa je bil posel lobistke zanjo kot naročen. Ne rabiš prisluškovalnih naprav, kamer, avtomobilov za sledenje itd… Potrebuješ le nasmeh in spogledovanje. Klasični narcistični alfa samec (sneta sekira) pa ne potrebuje nič drugega, da gačudovita ženska omreži in pade v njen objem. Ter ji slepo izpolnjuje vse njene želje. Pa čeprav niti ne pada na ženske?

Kot piše portal Prava, naj bi bila Tina Gaber redna gostja zabav na jahti ddr. Roka Snežiča znamke Absolute 52. Prav tako je zaupni vir povedal, da je videl del posnetka Tine Gaber, ki se je odvijal na palubi jahte Roka Snežiča. Na tem posnetku naj bi se pojavlja glavna akterka, trenutna prva dama nutrij, Tina Gaber. Gre pa za posnetek iz plovila v neposredni bližini. Kot so povedali viri portalu Prava, je Gabrova uživala v orgijah po sistemu, seks, droge in alkohol.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Za vsako rit raste palica. Franci Kek dobil globo 250 evrov!

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

3 komentarji

Ivan 6. 08. 2023 - 2:43
A so bile tudi "redaljke"?
GOD 6. 08. 2023 - 8:08
Golob pa v jok
Gorvel 6. 08. 2023 - 16:17
Goloba čimprej odslovit, da ne bo napravil še več škode in takoj nove volitve.
Dodaj komentar