Pavle Rupar s solznimi očmi: 20.000 krat hvala! Odzivi! #video

Ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije je danes priredila veliki vseslovenski protest upokojencev in vseh, ki jim je za upokojence mar. Odziv je bil neverjeten! Na shodu se je po nekaterih ocenah zbralo celo do 30.000 ljudi,

To je ljudska iniciativa! To je narod! Čas je, da se združimo in povemo, da je to en narod! Ne zanima nas, kje boste dobili denar za naše zahteve! Kje ste pa dobili 2,5 milijarde evrov za korupcijo, kje ste dobili 500 milijonov za dokapitalizacijo elektrarn, kje ste dobili denar za sodnike,” je vodja Glasa upokojence Pavle Rupar zaklical ob tem, ko so zbrani izžvižgali predsednika Zdusa Janeza Sušnika. Opozoril je, da se upokojence načrtno in zakonsko sili v revščino, tudi zato, ker imajo apetite po njihovem premoženju.

Žal se tudi tu delimo na ene druge, to ni naš cilj, je dejal prvi človek ljudske iniciative, Pavel Rupar in povedal: Ne zanima nas, kje boste dobili denar za naše zahteve! Kje ste pa dobili 2,5 milijarde evrov za korupcijo, kje ste dobili 500 milijonov za dokapitalizacijo elektrarn, kje ste dobili denar za sodnike,” je zaklical ob tem, ko so zbrani izžvižgali predsednika Zdusa Janeza Sušnika. Opozoril je, da se upokojence načrtno in zakonsko sili v revščino, tudi zato, ker imajo apetite po njihovem premoženju. 

Danes sem res ganjena do solz. Tako lep shod. Lahko ste ga spremljali na Nova 24.tv in e-Maribor.si . Hvala vsem, ki ste bili na shodu, hvala vsem tistim, ki ste se podali tako daleč do Ljubljane. Hvala vsem, ki vam je mar za upokojence in ste prišli na shod v njihovo podporo. Čas je, da se zbudimo. Reči moramo dovolj nam je. Upokojencem je potrebno vrniti njihovo dostojanstvo. Tako kot se medvedka bori za svoje mladiče se bomo mi vsi borili za naše upokojence, za naše starše, dedke in babice.” Pa se je glasil eden od zapisov na družabnem omrežju facebook.

vir: Družbena omrežja, video. e-maribor

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več