Po predsedniku vlade, se ločuje tudi predsednica Klakočar Zupančič?

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike RTV

V Gibanju svoboda so očitno strokovnjaki za ločitve. Ne samo za ločitve v domačem okolju, tudi za ločitve znotraj stranke. Očitno je tudi to svoboda!

Sicer pa se Golob, čeprav je sicer v postopku razveze, a še ni ločen, že dolgo kaže z ljubico Tino Gaber. Pri njej naj bi tudi stanoval v enem od blokov blizu Tivolija. Sosedje se večkrat pritožujejo nad prisotnostjo policije v bližini in varnostnikov v bloku, kar povzroča nemalo nelagodja. Naj bi se pa, kot je nedavno zapisal tudi novinar Bojan Požar, iz stanovanja večkrat glasno razlegala balkanska glasba. Tako, da se sosedje sprašujejo, ali tam res prebiva predsednik SLOVENSKE vlade?

Je pa ločitev očino nekaj normalnega v svobodi. Kot piše Peter Jančič, na svojem portalu Spletni časopis, je tudi predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič javnosti razkrila, da se ločuje. Med uradnimi postopki ločevanja se Klakočar Zupančičeva še ne kaže z novim uradnim spremljevalcem in ta v parlamentu ne sodeluje na pogovorih o državnih vprašanjih, denimo, o kmetijstvu in skrbi za živali. Kot se v vladi “borka” za nutrije Tina Gaber po tem, ko je Golob razkril, da se ločuje z Jano Nemec Golob in da ima tudi uradno novo ljubico, ki je bila v vezi že z mnogimi znanimi bogataša. Očitno je njena ljubezen, ali pa kar bolezen – denar!

Zakaj se Klakočar Zupančičeva ločuje, seveda ni na nas da ugotavljamo. Upajmo le, da njen (bivši) mož ni bil preveč ljubosumen na njeno posvojeno opico. Sicer pa predsednica DZ, kot ugotavlja Peter Jančič, zase ni ustanovila posebne varnostne službe, da bi varovala njene družinske skrivnosti in otroke pred menda nadležnimi novinarji, kar je storil preračunljivi Golob, ki policiji ne zaupa. Ko gre za vrh države, je zdaj v zaostanku za trendi ločitev le še predsednica republike Nataša Pirc Musar, ki vztraja s svojim soprogom Alešom Musarjem, ki je tudi njen uradni spremljevalec, pa verjetno ima od njega kar precej koristi.

Kako se bodo trendi nadaljevali ločitev pri Svobodi nadaljevali težko rečemo. Čakamo na morebitno ločitev od lastnega naroda?

Povezane objave

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

Neznanje zemljepisa. V oddaji “Delovna akcija” na POP TV, so kraj Pišece preselili kar na Dolenjsko.