Tragedija v Spodnjih Hočah! Brat je ustrelil sestro, nato si je sodil še sam.

V Čobčevi ulici v Spodnjih Hočah pri Mariboru se je včeraj v dopoldanskem časa zgodila družinska tragedija. Umor in samomor.

“Danes, okrog 13. ure smo bili obveščeni o najdenih dveh preminulih osebah na območju Spodnjih Hoč pri Mariboru. Najdeni sta bili ob stanovanjski hiši. Trenutno še poteka ogled kraja, nadaljujemo z intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah njune smrti,  o vseh ugotovitvah bomo obvestili pristojno državno tožilstvo,” je o tragediji v imenu mariborske policijske uprave sporočila tiskovna predstavnica Anita Kovačič Čelofiga

Kaj se je v bistvu zgodilo? Brat (63) naj bi bil po neuradnih podatkih ustrelil sestro (65), nato pa še sebe.  Brata so v Hočah poznali mnogi, bil je namreč klepar in je mnogim v Hočah in Razvanju delal ali popravljal žlebove. Sestra je bila zaposlena v centrali hoškega podjetja za usposabljanje in zaposlovanje invalidov. Piše spletni večer.

V jutranjem času, naj bi se še oba odpravljala k maši. Zakaj sta se potem sprla, ni znano.

Povezane objave

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

SRAMOTA! V Medvodah vabilo na “kafansko veče”, kar v tujem jeziku? Kaj pravi zakon?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več