Pod Golobovo diktaturo ne more delati. Pečečnik ustavlja vse investicije v Sloveniji.

Joc Pečečnik, slika Nova24TV / zajem slike

“Žal so mi nove politične razmere vzele upanje na boljšo prihodnosti, moči za kritiko pa nimam več, saj sem že tako prevečkrat kritiziral vse, kar se mi ni zdelo v redu,” je za Delo povedal podjetnik Joc Pečečnik.

Pečečnik pravi, de se je želel vrniti domov in v Sloveniji vlagati svoje premoženje – Slovenijo ima namreč rad in želi njej ter vsem ljudem, da so uspešni in srečni. Vendar pa se sedaj njegove investicije v Sloveniji z načrtovanih sto odstotkov začasno zmanjšujejo na 20 odstotkov, saj ne verjame, da ponovitev zgodovine okoli nacionalizacije podjetij ni mogoča. “Edino, kar mi daje upanje, je to, da smo v Evropski uniji. Vse svoje premoženje bom postavil tako, da ni vezano na potencialne politične norosti,” je napovedal.

Ko pravi Joc Pečečnik, nova vlada ne razume položaja podjetnika in ne razume tega, da prav podjetniki polnijo to, kar oni zapravljajo. “Podjetnika sploh ni na radarju drugače kot v vlogi molzne krave,” je bil kritičen do nove vlade in navedel tudi primer njihovega odnosa do podjetništva.

Se Robert Golob sploh zaveda, da pri nas brez uspešnih podjetnikov ni dobrega gospodarstva?

Povezane objave

Nova odkritja! Sporni posli Golobovega GEN-i-ja tudi v Makedoniji?

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

2 komentarja

radames 18. 11. 2022 - 3:59
Pečečnik, levo misleči nikoli niso razumeli podjetnika. Po njihovo je treba podjetnike zavirati ali jih ukiniti, ker rušijo osnovne postulate marksizma. Dolgoročno so takó leve države kot je Slovenija, obsojene na propad. Kdo je uničil Jugoslavijo? Ekstremni levičarji z ekonomskim neznanjem in s smešno ideologijo. Zapusti Slovenijo! Celo Kučan je rekel, da je narod neumen! Kaj češ s takim narodom, ki voli levičarje?
mona lisa 18. 11. 2022 - 7:09
Golob uničuje Slovenijo. To so bedaki volili. Trpimo ppa žal vsi.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več