Zlatan Čordić se joka. Pravi da je na črni listi na RTV-ju. #video

slika, družbena omrežja

Še en obsedenec z Janezom Janšo, ki ob zmago Svobode še vedno pleše, mogoče kakšno bosansko kolo, Zlatan Čordič Zlatko, se ponovno pritožuje.

Zlatan Čordič si je ponovno zaželel pet minut slave. Reklama je pač pomembna, če prodajaš svoje nerazumljive pesmi in ti država plačuje prispevke. No tokrat za njegovo slabo voljo ni bil kriv Janez Janša, ampak RTV, saj Čordića baje ne pustijo v stavbo.

Seveda raperja Zlatka najbolj poznamo iz incidenta, ko je skuša ukrasti kamero snemalcu Nova24TV, ki je snemal dogajanje na Trgu republike. Zaradi poskusa odtujitve tuje lastnine je takrat dobil tudi kazen. Vprašanje pa je, ali jo je kdaj tudi plačal.  Takrat je dejal  nisem priseljenec,  nisem migrant ampak, da sem jaz rojen Ljubljančan. Nisem niti Bosanec, niti Slovenec, niti Črnogorec, niti Srb, niti nič drugega kot samo človek. 

No, glede na obnašanje, bi lahko rekli samo to, da se normalen človek tako ne obnaša.

Povezane objave

Nova odkritja! Sporni posli Golobovega GEN-i-ja tudi v Makedoniji?

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

3 komentarji

MOPSEN 8. 11. 2022 - 2:37
Al lahko nehate objavljat slike od tega rdečega pavijana?
radames 8. 11. 2022 - 4:08
Naj tudi nehajo pisati, da je Zlatko, ker s tem strahotno žalijo plemenito kovino - zlato! Dovolj je, da se napiše Čordić, ker je s tem vse povedano - jugović je.
črnogled 9. 11. 2022 - 7:40
Pravi da je rojen ljubljančan. Osel ki se povrže v Lipici, nikoli ne bo lipicanec, ampak še vedno osel.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več