Poglejte kaj Šarca in Bratuškovo te dni spravlja v slabo voljo?

Politično šušmarjenje na levi ne bo prineslo nič dobrega. No vsaj za stranki LMŠ in Sab ne, zato Šarec in Bratuškova nista preveč navdušena nad Golobom.

Kaj Šarca in Bratuškovo te dni spravlja v slabo voljo?

Dobri poznavalci političnega dogajanja v Sloveniji v lansiranju nekdanjega predsednika uprave Geni-I in novoizvoljenega predsednika Gibanja Svoboda Roberta Goloba na politično prizorišče, ob močni medijski podpori POP TV in javne RTV Slovenija, vidijo pričetek scenarija, katerega cilj je, da se doseže 30 odstotkov plus glasov državljank in državljanov. In verjetno bi ga presegel, če nebi bilo stranke SDS.

Medtem se v ozadju izvršujejo ogromni pritiski, ki so usmerjeni v predsednico stranke SAB Alenko Bratušek in predsednika LMŠ Marjana Šarca. Kot smo lahko videli po zadnji skupni novinarski konferenci Roberta Goloba in KUL je bila prav Bratuškova najbolj zaskrbljena. Sedaj se ve. V roku enega meseca namreč pričakujejo, da bi prišlo do organizacije združitvenega kongresa po vzoru nekdanje LDS.

Želijo si, da bi se na omenjenem združitvenem kongresu Bratuškova in Šarec združila z Golobom. Poleg tega je pri združevanju v igri mišljen tudi aktualni predsednik Državnega zbora RS Igor Zorčič. Za razliko od Šarca in Bratuškove je Zorčič po besedah poznavalcev ponujeno igro že sprejel. Mišljeno je, da bi vsi trije, ki bi se združili z Golobom, postali tudi podpredsedniki nove stranke. A Šarec in Bratuškova nas tem baje nista preveč navdušena.

In kakšen je program Golobove stranke?

Povezane objave

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.

Tu so neumnosti, ki sta jih Golob in njegova ljubica uprizarjala na dopustu, na ladji.