Kako so policisti odkrili pošiljatelja grozilnih pošiljk?

Po neuradnih informacijah naj bi policija s primerjavo DNK potrdila sum, da je Teodor Goznikar poslal grozilna pisma več politikom.

Preko analize DNK prišli na sled Teodorju Goznikarju

Zanj so policisti se v tem postopku začeli zanimati zato, ker se je na dan, ko je bil eden od paketov pošiljk poslan, dlje časa zadrževal pred poštnim nabiralnikom, v katerega so bile pošiljke odložene, neuradno piše portal N1. Pri tem naj bi ga posnele varnostne kamere.

Varnostne kamere naj bi sicer tisti dan posnele še tri osebe, ki so bile dlje časa pred tem nabiralnikom. Vendar naj bi te tri osebe na pogovorih s policisti ponudile prepričljiva pojasnila za svoje ravnanje. Goznikarjevi odgovori pa po neuradnih informacijah policistov niso prepričali. Potem pa naj bi se izkazalo, da se njegova DNK ujema z DNK, ki so jo našli na nekaterih pošiljkah.

Goznikar za katerega so levičarski mediji trdili, da je celo podpornik vlade, pravi, da on ni pošiljatelj pisem, a DNK ne laže. Lažejo pa mediji, ki so Groznika označili za vladnega podpornika, a je vse prej, kot to, kar dokazujejo tudi družbena omrežja.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?