Poglejte kakšen izgovor je našla Polona Fijavž, da se je znebila Plaskanove, Krevsa in Svetine

Polona Fijavž, slika omrežje X

Saj ni res pa je. Po tem, ko se je v informativni oddaji na TV Slovenija zgodil pravi masaker zamenjav ljudi, ki ne ustrezajo novemu levemu vodstvu, je žrtev kar naenkrat Polona Fijavž. Tista Polona, ki je kriva za vse zamenjave.

 

Polona Fijavž se počuti ogroženo. V preteklih dneh naj bi bila deležna zunanjih pritiskov, groženj, napadov, zato pravi, da bo v teh dneh dala prijavo na policijo. Prepričana je, da je ravnala pri kadrovskih spremembah izključno strokovno , ko je  trojici novinarjev – Valentini PlaskanNejcu Krevsu in Luki Svetina, prepovedala vodenje Dnevnika oziroma Odmevov. Resnično bi bilo dobro vedeti, katera je tu STROKOVNA plat?

 

Sicer pa je Fijavževa Slovenskim novicam potarnala, da se počuti ogroženo. “Za zdaj še nisem dala prijave policiji, ampak jo pripravljam. S pravno službo moramo videti, kje gre za konkretne grožnje in kje le za zastraševanja,” je “jokala” Fijavževa v intervjuju.

 

In njena “strokovna” razlaga, zakaj Plaskanova, Krevs in Svetina  niso primerni kandidati za uredniška mesta in vodenje najbolj eminentnih oddaj osrednji TV Dnevnik in Odmevi:

“Prvič v zgodovini javne televizije se je zgodilo, da so bili na vodilna in uredniška mesta imenovani ljudje, ki so javno prepoznani kot povezani s politično stranko ali so delovali v stranki privrženem mediju. To je nedopustno in absolutno je zamajalo verodostojnost javnega medija. Mnenja sem, da je treba to takoj spremeniti, in vse, kar sem storila, je v skladu z mojimi pristojnostmi,” je v intervjuju za Slovenske novice dejala Fijavževa!

 

Torej bi bilo dobro, da Fijavževa pove jasno in glasno Kateri politični stranki pripadajo Valentina Plaskan, Nejc Krevs in Luka Svetina in kateri je tisti medij, ki je privržen politični stranki? Zanimivo pa je, da Polone Fijavž ne moti Igor E. Bergant, zvesti “psiček” novinarskih protestih. Ta namreč čez dan vodi vladne dogodke, zvečer pa ta isti Bergant vodi Odmeve kjer gosti to isto vlado?

 

Mogoče bi bilo boljše, če bi Fijavževa namesto na policijo odšla na kakšen pregled k zdravniku?

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več