Poglejte kakšno neumnost si je tokrat izmislila predsednica DZ

Saj ni res, pa je. Služba za odnose z javnostmi Državnega zbora je na poslanke in poslance naslovila vabilo k snemanju kratkega igranega filma Državnega zbora za otroke iz Pediatrične klinike.

Neumnost brez primere!!! Sredi dvorane Državnega zbora naj bi se v boksu pomerila poslanec in nekdanji boksar Dejan Zavec ter predsednica Državnega zbora mag. Urška Klakočar Zupančič. Simbolni boksarski boj naj bi nato prekinila z rokovanjem in z znakom zlatih pentljic (znak boja proti otroškemu raku). Poslanke in poslanci naj bi dvoboj spremljali iz poslanskih klopi in se jima pridružili v zadnji sceni s sporočilom upanja in podpore – pokazali oz. v rokah bi držali zlate pentljice.

Kot bi scenarij delali otroci v vrtcu, ne pa razumni ljudje, ki so bili izvoljeni v državni zbor. Tako norih idej v prejšnjem sklicu ni imel niti “klovn” Marjan Šarec.

Na neumnost, oziroma, kot bi lahko rekli – golobjo pamet, so se odzvali v poslanski skupini SDS, kjer so zapisali  da pozivajo poslance koalicije in vlado nasploh, da čas (in verjetno tudi denar) za snemanje igranega filma raje nameni omogočanju ustreznih pogojev v zdravstvu za to, da bi bolni otroci imeli najboljšo možno zdravstveno oskrbo.  Kot so še zapisali v poslanski skupini  SDS da se zavezujejo, da bodo vse predloge, ki bodo lajšali življenja bolnih otrok in njihovih staršev, tudi podprli. Piše portal Politikis.

Če imata Zavec in Klakočar-Zupančičeva preveč energije za neumnosti, naj to raje usmerita v iskanje pomoči, ne pa da uprizarjata teater na ravni predšolskih otrok.

Povezane objave

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

1 komentar

mona lisa 4. 10. 2022 - 6:50
Za več in Klakočar imata golobji pamet.
Dodaj komentar