Poglejte na kako zvržen način, želi LMŠ nabirati politične točke.

Marjan Šarec, predsednik LMŠ

Število okuženih s koronavirusom se počasi umirja, čeprav številke ne padajo tako drastično, kot bi si mi vsi skupaj želeli. A nekateri se iz tega celo norčujejo.

Nesramno, Damir Črnčec na Twitter-ju

Redni udeleženec nelegalnih protestov in s tem potencialni prenašalec koronavirusa, Šarčeva “marioneta” Damir Črnčec, ob petkih rad kolesari, še raje pa piše neumnosti na twitter profilu. 

Damir Črnčec, zajem slike – twitter

“Kaj je vredno več od tega, da se kot politik lahko brezkrbno sprehodiš med ljudmi. Ker se jih ne bojiš. Ker veš, da si del njih. To je vrednost. @JJansaSDS tega ne more,” je žaljivo in zavajajoče zapisal na Twitter profilu Damir Črnčec. Pa naj se Marjan Šarec sprehodi med ljudmi, na srečanju članov in simpatizerjev SDS v Bovcu, kjer se zbere preko 10.000 ljudi. Šele potem bi lahko govorili o neki Šarčevi “vrednosti”.

Nesramno, drugič

Medtem ko število umrlih zaradi covida-19 hvala bogu pada, se nekdanji sekretar za nacionalno varnost v kabinetu propadlega predsednika vlade Marjana Šarca, vohunček Murči, kot mu pravi Zdravko Počivalšek,  zelo nepietetno obnaša. Na Twitterju je namreč zapisal: “Slovenske zastave v ljubljanskem Tivoliju ponazarjajo tragičnost neuspešnega soočenja @vladaRS z epidemijo #COVID19.” Zelo žalostno, da si LMŠ na tako zvržen način – prek smrtnih žrtev covida-19 in zlorabo slovenskih zastav – želi nabirati politične točke. Zares izprijeno do konca!

P.M.

(vir: Politikis)

Povezane objave

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?