Poglejte si to sovraštvo do Janše, Mahniča, Eve Irgl, Hojsa in drugih

Kako dolgo bomo mirno poslušali grožnje s smrtjo? “Idiota Mahniča, kuzlo Irglovo, Janeza Janšo, Borisa Tomašiča bi udrihali po hitrem postopku.

Facebook ponovno poln sovražnosti do članov SDS

Nove grožnje poslancem, ministrom in novinarjem, ki bodo po vsej verjetnosti s strani mainstream medijev znova spregledani, odvisno seveda komu se grozi. Uroš Zakrajšek je na svojem Twitter profilu napisal, da upa, da ne sreča Janeza Janše, Aleša Hojsa, Zdravka Počivalška, Jelka Kacina, Uroša Urbanije in Borisa Tomašiča, še bolj pa upa, da jih (sreča). Nekdo ga je opozoril, naj pazi, da ne bo pristal v zaporu v Dobu, sam pa je odgovoril, “živim samo 2 km od Doba“. Takšno napovedovanje kriminalnega dejanja je nedopustno. Očitno to za levičarje pomeni demokracija in svoboda govora, da se morajo omenjeni bati, ko hodijo po ulici, da ne srečajo takšnega levičarja.

Grožnje, sovražnost in nasilje so se v zadnjem času izjemno povečali, saj levičarji niso na oblasti in šele sedaj kažejo svojo pravo naravo, svojo “strpnost”, ki jo tako radi omenjajo, sprejemanje. A to je le farsa, maska, ki si jo nadanejo, ko so na oblasti, da bi oblast obdržali. Uroš Zakrajšek, ki je očitno napovedal kriminalno dejanje, ki ga bo poslalo 2 kilometra stran od svojega doma, na Dob, pa je v naslednji objavi napisal “pomagajmo STA ” in pripel kako velikodušno je nakazal 10 evrov. To je ta maska levičarjev, piše Demokracija.

Grožnje, ki sta si jih privoščili osebi na Facebook profilu Uroš Zakrajšek in Andrej Drame so kratko in malo nedopustne.

P.M.

 

 

Povezane objave

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?

1 komentar

Matjaz Mraz 7. 05. 2021 - 15:55
Potrebno si je samo prebrati zapiske Trockega, Lenina in podobnih. Iz njih se učijo.. Tudi nemški nacisti so koncentracijska taborišča povzeli po gulagih in jih samo še po nemško spedinali do popolnosti.
Dodaj komentar