Poglejte si to zlorabo otrok v politične namene! Z žegnom predsednice DZ in RTV?

zajem slike RTV

Le kaj vse si še ne bo izmislila vladajoča in vse bolj potapljajoča klika, ki sliši na ime Gibanje Svoboda za nabiranje političnih točk. Tudi če gre za zlorabo otrok.

Očitno se v naši politiki nekaj silovitega dogaja. Dejanja iz začetka mandata Gibanja svoboda, ko so vsi še veselo plesali, se reklamirajo, kot po tekočem traku. Pri tem pa seveda izrazito pomaga tudi nacionalna televizija, ki za svojo propagando zlorablja celo otroke?

Tako je predsednica Državnega zbora otrokom razlagala, kakšen je pomen rdečih čevljev v državnem zboru. Seveda je predsednica nanizala kup nesmislov, celo tak daleč je šla, da je izjavila, da naj bi (očitno zaradi nje) v trgovinah zmanjkalo rdečih ženskih čevljev. Najbolj žalostno pri tem pa je, da s takimi nebulozami “hrani” predsednica tudi otroke!

RTV, ki to dovoli in predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič, pa si za izrabo otrok v politične namene  zaslužita veliko črno piko.

Povezane objave

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Zala Klopčič “Bolj, kot si čudaški, več možnosti imaš za zmago na Evroviziji!”

4 komentarji

Čunga Lunga 4. 11. 2023 - 14:13
Dajte no nehat nabijati. O čem drugem tudi nima pojma,da bi govorila ,pa ne samo otrokom.
Pepe Vasjebe 4. 11. 2023 - 14:54
A da govori? A bejš no, meni se zdi da wona kvaka. Če bi rekel, da kokodaka, bi žalil kokoši!
Pepe Vasjebe 4. 11. 2023 - 14:52
Zasluži si veliko črno piko, nedvomno. Zasluži si jo dobiti na rit. Brez flomastrov in podobnih pomagal ampak z enim velikim planinskim čevljem obutim na nogi enega orng kerlca, ki ji bo dal eno brco v ta zadnjo plat. Potem pa bo dobila črno piko, ki si jo zasluži.
Boris Leljak 7. 11. 2023 - 9:09
PEDOFRASTIJA !
Dodaj komentar