Poglejte to šušmarjenje z denarjem Socialnih demokratov

Kot je znano so se Socialni demokrat iz svoje vile, preselili v nove prostore za katere plačujejo najemnino. V njihovih prostorih pa kraljuje Inštitut 1. maj.

Po informacijah portala N1, je danes novi v.d. glavnega tajnika SD Matevž Frangež, ki je na tem mestu nasledil odstopljenega Klemna Žiberta,  enostransko prekinil najemno pogodbo z Inštitutom 1. maj, ki ga vodi član SD Jan Škoberne

Temu istemu inštitutu je ta ista stranka, torej SD, oddajala prostore svojega nekdanjega sedeža na Levstikovi v Ljubljani, inštitut pa je stranki plačeval kar 13.500 evrov mesečne najemnine (od kod jim toliko denarja?). Zaradi dvomov, da gre pri tem za nepregledno financiranje stranke, ki ima skoraj dva milijona evrov dolgov, bo SD vse najemnine, ki jih je dobila, inštitutu zdaj vrnila. Ta znesek se bo gibal okoli 150.000 evrov. Tudi tu se lahko sprašujemo od kod stranki toliko denarja, če pa ima skoraj 2 milijona dolga?

In zanimivo. Socialni demokrati so se preselili v najemniške prostore iz vile, kjer jim ni bilo potrebno plačevati nobene najemnine. Za nove prostore pa naj bi tako Socialni demokrati plačevali po 13.400€ najemnine mesečno. Kje je tu računica? In še enkrat, od kod jim denar?

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

2 komentarja

mona lisa 26. 02. 2024 - 6:17
Ta stranka bi morala že zdavnaj razpasti. So pravi komunisti. Pridelujejo samo dolgove.
Čunga Lunga 26. 02. 2024 - 13:20
Organi pregona bi MORALI opraviti svoje,stranko pa zaradi nesposobnega poslovanja izbrisati iz sodnega registra.
Dodaj komentar