Pojdite z boni po Sloveniji! Predstavljamo destinacije (3.del)

Kam z boni po Sloveniji? Na to vprašanje vam bomo skušali odgovoriti v naših posebnih člankih, kjer vam bomo predstavljali destinacije in cene, ter skušali izvedeti še kaj več (3. del)

Z boni po Sloveniji (3. del)

Gostilna in pizzeria Herman s prenočišči. Pivka. Gostilna in pizzeria Herman s prenočišči je družinsko podjetje iz Pivke, katerega zgodovina sega v 100 letno tradicijo. Nahajamo se v neposredni bližini železniške postaje v Pivki. V naši ponudbi poleg pizz, jedi po naročilu, dnevnih malic in nedeljskih kosil vam ponujamo tudi namestitve v devetih sobah. Blizu je Postojnska jama, Predjamski grad. CENIK, SOBA, 30,00 € /zajtrk / osebo / noč.

Guest House ANA Prestranek. Prijetna družinska hiša stoji v mirnem delu kraja. Uživali boste na obronku gozda, v lepem vremenu se boste na vrtu za hišo lahko osvežili v prijetni senci. Ponuja sobe in apartma z opremo za samostojno pripravo hrane, brezplačen WiFi in brezplačno zasebno parkirišče. Od centra Postojne je oddaljena 5 km. Odlična lokacija za okoliške izlete – Postojnska jama, Predjamski grad, Pivška presihajoča jezera, Park vojaške zgodovine v Pivki, Cerkniško jezero, Škocjanske jame, Kras ter obala. V okolici lahko uživate tudi v kolesarjenju ter pohodništvu (Nanos, Snežnik itd.). Smo na pol poti med Koprom in Ljubljano. CENIK, SOBA / od 41,00 do 61,00 € /zajtrk / osebo / noč.

Dolenjska hiša Sodobno opremljen apartma s hitrim internetom, smart televizijo, wifi-jem,  kuhinjo, opremljeno z indukcijskim kuhalnikom in udobno queen size posteljo, na kateri vas bodo dodatno razvajali vzglavniki in odeja iz gosjega perja in puha slovenske blagovne znamke Odeja Puhek. Možnost uporabe finske savne in drugih wellness storitev. Prijeten apartma za dve osebi, ki si želita sprostiti se, naužiti sonca in doživeti čar kraja, kjer čas teče drugače. Obvezna predhodna rezervacija info@dolenjskavila.si. CENIK, SOBA / 50€ /zajtrk / osebo / noč.

Apartmaji pri Adamsovih Čatež ob Savi Čatež se kot Trnuljčica prebuja iz dolgega sna. Terme Paradiso Dobova so že odprte, Terme Čatež pa bodo prav kmalu. Vabi Vas enostavna, prijetna Čateževa energetska peš pot do naše cerkvice sv. Vida, kjer boste lahko občudovali čudovit pogled po celotni krško-brežiški kotlini, kjer Vam bo pogled segel vse tam do Kamniško-savinjskih alp in bližnje Hrvaške, Sljemena in Zagreba pod njim. V širnih gozdovih boste morda srečali našega škrata Čateža, če pa se bo skril , Vam bomo njegovo zgodbico zaupali mi. Številne kolesarske poti vabijo na krajše in daljše izlete. Dolenjska lepotica Krka vabi na čudovite veslaške izlete s kanuji, v juliju in avgustu pa tudi na kopanje, lahko tudi na ribolov. Lahko boste občudovali številne vrste ptic v bližnjem mokrišču Jovsi ali pa z otroki obiskali živalski vrt Na Jasi. Morda pa boste obiskali sosednjo kmetijo, kjer bodo otroci vsekakor navdušeni nad jahanjem konj. Po napornem dnevu se bo prilegla pestra kulinarična ponudba, tako v domačih gostilnah, kot na kmečkih turizmih. K dobri hrani paše tudi dobra, domača, žlahtna  vinska kapljica  in to pridelujemo pri nas kar v dveh vinorodnih okoliših. Obiščite nas, pri nas Vam zagotovo ne bo dolgčas. CENIK, SOBA, / 69€ /zajtrk / osebo / noč.

Preberite tudi:

Pojdite z boni po Sloveniji! Predstavljamo destinacije (1. del)
Pojdite z boni po Sloveniji! Predstavljamo destinacije (2. del) 

 

MG


Povezane objave

Primite se za denarnice! Poslanci koalicije sprejeli zakon, ki vam bo znižal plačo

Zrelo za kazenski pregon! Klakočarjeva primerjala naloge policistov z nacisti!?

Golobovanje! Bobnarjeva: “Golob naj bi zahteval “čiščenje” policije!”